chevron-left chevron-right

Out at Home Blog

Out at Home Blog

37-42 van 100 posts

Sorteer op:
De belangrijkste chemicaliën voor uw bovengronds zwembad

De belangrijkste chemicaliën voor uw bovengronds zwembad

Voordat u van uw nieuwe bovengrondse zwembad kunt genieten, moet u een aantal chemicaliën bij de hand hebben. Dit omvat chloor, algicide en pH-balancers. Hier is een meer gedetailleerde blik op elk van deze zwembad chemicaliën: Chloor is de belangrijkste chemische stof om uw zwembadwater schoon en vrij van bacteriën te houden. De aanbevolen hoeveelheid chloor voor zwembaden is 1 ppm (parts per million). U kunt chloor kopen in korrel- of tabletvorm. Algicide wordt gebruikt om algengroei in uw zwembad te voorkomen. Algen kunnen uw zwembadwater troebel en groen maken, dus het is belangrijk om regelmatig een algicide te gebruiken. Het aanbevolen niveau van algicide voor zwembaden is 30 ppm. pH-balancers worden gebruikt om de pH-waarde van uw zwembadwater binnen het ideale bereik te houden (7,2 - 7,6). Te hoge of te lage pH-waarden kunnen huidirritatie en oogproblemen veroorzaken.

calendar 15/02/2023
10 unieke en creatieve ideeën voor bovengrondse zwembaddecoratie

10 unieke en creatieve ideeën voor bovengrondse zwembaddecoratie

Het is geen geheim dat bovengrondse zwembaden een geweldige aanvulling op elk huis kunnen zijn. Ze zijn perfect voor de warme zomerdagen, en ze kunnen een geweldige manier zijn om gasten te vermaken. Maar wat als u uw zwembad naar een hoger niveau wilt tillen? Wat als u er meer van wilt maken dan alleen een plek om af te koelen? Dat is waar bovengrondse zwembaddecoratie om de hoek komt kijken! Er zijn eindeloze mogelijkheden om uw bovengrondse zwembad te decoreren. U kunt gaan voor een klassieke look, of u kunt creatief worden en het echt uw eigen maken. De sky is de limit! En het beste is dat er genoeg betaalbare manieren zijn om de look te bereiken die u wilt. Dus of je nu op zoek bent naar eenvoudige versieringen of juist alles uit de kast wilt halen, bij ons zit je goed. Hier zijn 25 unieke en creatieve ideeën voor het versieren van een bovengronds zwembad:

calendar 15/02/2023
Opblaasbare jacuzzi: 6 redenen waarom deze investering het waard is

Opblaasbare jacuzzi: 6 redenen waarom deze investering het waard is

Als u overweegt een opblaasbare hot tub te kopen, vraagt u zich misschien af of het de investering waard is. Er zijn verschillende redenen waarom een opblaasbare hot tub een geweldige investering voor uw huis kan zijn. Ten eerste zijn opblaasbare hot tubs veel betaalbaarder dan traditionele hot tubs. Ze vergen ook minder installatie- en onderhoudskosten. Opblaasbare hot tubs zijn ook heel draagbaar, zodat je ze kunt meenemen op vakantie of naar het huis van vrienden. Een andere reden waarom een opblaasbare hot tub een geweldige investering kan zijn, is dat hij veel gezondheidsvoordelen biedt. Hot tubs kunnen stress en spanning helpen verlichten, maar ook de bloedsomloop verbeteren en pijn verminderen. Ze zijn ook ideaal voor mensen met artritis of andere aandoeningen die pijn veroorzaken. Opblaasbare hot tubs zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken en te installeren. Je hebt geen speciale vaardigheden of kennis nodig om een opblaasbare hot tub te installeren. Alles wat je nodig hebt is een pomp en een krachtbron en je bent klaar om te gaan!

calendar 12/02/2023
8 dingen die je nooit moet doen in een bovengronds zwembad

8 dingen die je nooit moet doen in een bovengronds zwembad

Als u er ooit aan heeft gedacht om een bovengronds zwembad aan te schaffen, bent u niet de enige. Bovengrondse zwembaden zijn een geweldige manier om van de zomer te genieten zonder de bank te breken. Maar voordat u erin duikt, zijn er een paar dingen die u moet weten over bovengrondse zwembaden. Hier zijn vier dingen die u nooit in een bovengronds zwembad moet doen: Verwaarloos de liner van uw zwembad niet. De liner is wat het water in uw zwembad houdt, dus het is belangrijk om deze regelmatig te inspecteren op gaten of andere schade. Als u een gat vindt, repareer het dan onmiddellijk met een reparatiekit. Vergeet niet uw zwembad te stofzuigen. Net als elk ander type zwembad moeten bovengrondse zwembaden regelmatig worden gestofzuigd om vuil, puin en bladeren te verwijderen. Stofzuigen helpt ook om algengroei te voorkomen. Gebruik geen agressieve chemicaliën in uw zwembad. Harde chemicaliën kunnen de liner van uw zwembad beschadigen en maken het vatbaarder voor gaten en lekken. Kies in plaats daarvan voor zachte, chloorvrije chemicaliën die veilig zijn voor mens en dier. Vergeet niet uw zwembad goed winterklaar te maken. Als u in een gebied woont waar de winters koud zijn, moet u maatregelen nemen om uw bovengrondse zwembad winterklaar te maken zodat het niet bevriest en barst. Dit houdt meestal in dat u het water uit het zwembad laat lopen en de zwembadafdekking ergens opbergt waar sneeuw en ijs geen kans krijgen.

calendar 12/02/2023
Profiteer van het warme weer: Ideeën voor een bovengronds zwembadfeest

Profiteer van het warme weer: Ideeën voor een bovengronds zwembadfeest

Als u op zoek bent naar manieren om de hitte deze zomer te verslaan, waarom overweegt u dan niet een zwembadfeestje te organiseren? Bovengrondse zwembaden zijn een geweldige optie als je niet de ruimte of het budget hebt voor een ingegraven zwembad, en ze kunnen net zo leuk zijn. Om u op weg te helpen, hebben we een lijst samengesteld met onze beste ideeën voor een bovengronds zwembadfeest. Van spelletjes en activiteiten tot eten en drinken, we hebben alles wat je nodig hebt om deze zomer een spetterend feest te geven.

calendar 11/02/2023
7 redenen waarom bovengrondse zwembaden het perfecte zomerverblijf zijn

7 redenen waarom bovengrondse zwembaden het perfecte zomerverblijf zijn

Een van de beste dingen van de zomer is buiten kunnen genieten van het mooie weer. Als u op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om af te koelen en plezier te hebben in de zon, is een bovengronds zwembad de perfecte oplossing. Hier zijn slechts enkele redenen waarom bovengrondse zwembaden het perfecte zomerverblijf zijn: Ze zijn betaalbaar: Bovengrondse zwembaden zijn veel budgetvriendelijker dan ingegraven zwembaden, waardoor ze een geweldige optie zijn voor degenen die willen genieten van alle voordelen van een zwembad zonder de bank te breken. Ze zijn gemakkelijk te installeren: In tegenstelling tot ingegraven zwembaden, die vrij complex en tijdrovend kunnen zijn om te installeren, kunnen bovengrondse zwembaden meestal in slechts een paar uur worden opgezet. Dit maakt ze een geweldige optie voor degenen die willen om te genieten van hun zwembad zo snel mogelijk. Ze vereisen minder onderhoud: Bovengrondse zwembaden vereisen minder onderhoud dan ingegraven zwembaden, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw zwembad en minder aan het schoonmaken ervan.

calendar 11/02/2023