chevron-left chevron-right

Out at Home Blog

Out at Home Blog

49-54 van 100 posts

Sorteer op:
Gezondheidsvoordelen Van Bad- en Zwembadtherapie

Gezondheidsvoordelen Van Bad- en Zwembadtherapie

Tijd doorbrengen in een warme, rustgevende spa of zwembad kan zowel fysieke als emotionele voordelen bieden. Bij Out at Home geloven we dat er geen betere manier is om te ontspannen en te genezen dan u onder te dompelen in een spa of zwembad. Of u nu op zoek bent naar een klein bovengronds zwembad voor uw kinderen of een opblaasbare jacuzzi om in te ontspannen en te verjongen, Out at Home heeft de juiste producten voor u. Om u te helpen de juiste oplossing voor de juiste prijs te vinden en de gezondheidsvoordelen van spa- en zwembadtherapie te ontdekken, hebben we deze handige gids samengesteld. In dit artikel bespreken we de wetenschap achter spa- en zwembadtherapie en de fysieke en emotionele voordelen van hydrotherapie, aromatherapie en zouttherapie. Door gebruik te maken van de kracht van hydrotherapie, aromatherapie en badzout kunt u uw gezondheid ingrijpend beïnvloeden, stress en angst verminderen en meer plezier beleven aan uw spa- of zwembadervaring.

calendar 8/02/2023
7 essentiële tips om uw opblaasbare spa schoon en perfect werkend te houden

7 essentiële tips om uw opblaasbare spa schoon en perfect werkend te houden

Opblaasbare spa's zijn een geweldige manier om te genieten van de voordelen van een jacuzzi of een hot tub zonder het dure prijskaartje of het installatieproces. Maar net als elk ander type spa moeten opblaasbare spa's regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden om ze goed te laten werken en er op hun best uit te laten zien. Hier zijn enkele essentiële tips om uw opblaasbare spa schoon en perfect werkend te houden: Laat uw spa elke drie tot vier maanden leeglopen en vul hem opnieuw. Zo verwijdert u vuil, zeepresten of oliën die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Reinig de binnenkant van uw spa met een mild reinigingsmiddel dat speciaal voor jacuzzi's en hot tubs is gemaakt. Spoel daarna goed af. Neem de buitenkant van uw spa wekelijks af met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Zo houdt u schimmel en meeldauw buiten de deur. Controleer uw spa regelmatig op tekenen van lekkage of schade. Als u iets opmerkt, laat het dan zo snel mogelijk repareren. Als u deze eenvoudige tips volgt, kunt u nog vele jaren van uw opblaasbare spa genieten!

calendar 8/02/2023
Een kinderzwembad kopen: Wat u moet weten

Een kinderzwembad kopen: Wat u moet weten

Als u kleine kinderen hebt, kan een kinderzwembad veel voordelen bieden. Het kan hen helpen koel te blijven in de zomerhitte, en het kan een leuke plek voor hen zijn om te spelen. Een kinderzwembad kan ook helpen om uw kinderen te leren zwemmen. Er zijn veel verschillende soorten kinderbadjes op de markt. U kunt er een kiezen die opblaasbaar is, of u kunt kiezen voor een meer permanente optie. Er zijn ook bovengrondse zwembad opties. Welk type zwembad u ook kiest, zorg ervoor dat u er een kiest die geschikt is voor de leeftijd van uw kinderen. Opblaasbare zwembaden zijn vaak de meest betaalbare optie. Ze zijn ook gemakkelijk op te zetten en af te breken. Ze zijn echter niet zo duurzaam als andere opties en gaan misschien niet zo lang mee. Bovengrondse zwembaden zijn duurder dan opblaasbare zwembaden, maar gaan langer mee. En bovengrondse zwembaden zijn minder duur dan ingegraven zwembaden. Welk type zwembad u ook besluit te kopen, houd rekening met de voordelen die het uw kinderen kan bieden. Een kinderzwembad kan hen helpen koel te blijven in de zomerhitte, en het kan een leuke plek voor hen zijn om te spelen. Het kan ook helpen om uw kinderen te leren zwemmen.

calendar 7/02/2023
De complete gids voor het kiezen van de perfecte thuis-spa: grootte, vorm en functies

De complete gids voor het kiezen van de perfecte thuis-spa: grootte, vorm en functies

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of therapie, aqua plezier of een plek om gasten te vermaken, een thuisspa is een ideale keuze om plezier, comfort en genot naar je huis te brengen. Out at Home biedt een complete gids om je te helpen de perfecte thuisspa te kiezen voor jouw ruimte, of het nu gaat om een hot tub spa, opblaasbare spa of een ander type spa. In deze gids leer je niet alleen hoe je de juiste grootte en vorm kiest die bij jouw ruimte past, maar ook welke functies je moet zoeken, wat de voordelen zijn van het hebben van een hot tub en tips om het meeste uit jouw spa te halen. Dus als je klaar bent om de ultieme spa voor jouw huis te vinden, laten we dan meteen in deze uitgebreide gids duiken.

calendar 7/02/2023
8 stappen om uw bovengrondse zwembad na de winter klaar te maken voor de lente

8 stappen om uw bovengrondse zwembad na de winter klaar te maken voor de lente

Nu de koude wintermaanden ten einde lopen, is het tijd om na te denken over het voorjaarsklaar maken van uw bovengrondse zwembad. Als u uw zwembad tijdens het laagseizoen in een garage hebt opgeslagen, zijn er enkele essentiële stappen die u moet nemen voordat u zich weer op het zomerplezier stort. Van schoonmaken en inspecteren tot bijvullen en testen, wij hebben acht cruciale stappen voor u die ervoor zorgen dat uw zwembad klaar is voor het warme weer. Dus pak een handdoek, doe zonnebrandcrème op en laten we beginnen!

calendar 6/02/2023
De voordelen van het installeren van een afdekking op uw bovengrondse zwembad

De voordelen van het installeren van een afdekking op uw bovengrondse zwembad

An above-ground pool is a great addition to any home. They are relatively inexpensive and can provide hours of enjoyment for the whole family. However, there are also some disadvantages to owning an above-ground pool. One of the biggest disadvantages is that they are not as safe as in-ground pools. This is because people can easily climb over the sides of an above-ground pool. This can be prevented by installing a cover on your above-ground pool. A cover will also keep your pool cleaner. This is because it will prevent leaves and other debris from falling into the water. In addition, a cover will also help to keep the water warmer. This is because it will trap heat from the sun inside the pool. There are many different types of covers available for above-ground pools. You should choose one that fits your budget and needs. You can also get covers that are automatic or manual. Automatic covers are more expensive but they will save you time and energy in the long run.

calendar 3/02/2023