chevron-left chevron-right

Tips en advies

Out at Home Blog

1-6 van 88 posts

Pagina
Sorteer op:
Vooruit plannen: Waarom is vroeg kopen een slimme zet?

Vooruit plannen: Waarom is vroeg kopen een slimme zet?

De zomer staat voor de deur en voor kinderen is het de ultieme vakantieperiode. Als ouder ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om je kinderen tijdens hun vakantie te vermaken en gelukkig te maken. Als je daar nog niet over hebt nagedacht, stellen wij voor dat een jacuzzi of zwembad de perfecte aanvulling op jouw zomerplannen kan zijn. Niet alleen zijn ze leuk en plezierig voor kinderen, maar ze bieden ook de mogelijkheid voor quality time met het gezin en creëren blijvende herinneringen. In deze blogpost verkennen we de voordelen van een jacuzzi of zwembad voor je kinderen tijdens de zomer en geven we tips om er het beste van te maken.

calendar 31/03/2023
5 doe-het-zelf dekideeën voor bovengronds zwembad om uw buitenruimte te verbeteren

5 doe-het-zelf dekideeën voor bovengronds zwembad om uw buitenruimte te verbeteren

Het is zomer en het is tijd om onze buitenruimtes optimaal te benutten! Als u een van de gelukkigen bent met een bovengronds zwembad, waarom brengt u uw achtertuin-oase dan niet naar een hoger niveau door uw zwembadterras te verbeteren? Een nieuw en verbeterd terras verhoogt niet alleen de waarde van uw huis, maar biedt ook een functionele ruimte om te loungen, te entertainen en te genieten van de warme zomerdagen. In dit bericht hebben we vijf doe-het-zelf-terrassen voor bovengrondse zwembaden op een rijtje gezet die gemakkelijk te betalen zijn en toch veel stijl hebben. Of u nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of iets uitgebreids, met deze ideeën kunt u uw achtertuin omtoveren tot een dromerig toevluchtsoord - hoe klein of groot uw tuin ook is!

calendar 10/03/2023
Waarom een opblaasbare jacuzzi een must is voor uw kampeertrip

Waarom een opblaasbare jacuzzi een must is voor uw kampeertrip

Ga je binnenkort kamperen en ben je op zoek naar manieren om het nog aangenamer te maken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Een opblaasbare jacuzzi is een must-have aanvulling op uw kampeeruitrusting. Hij zorgt niet alleen voor ontspanning na een lange dag verkennen, maar brengt ook een element van luxe aan uw vakantie in de wildernis. Dus waarom genoegen nemen met ruige omstandigheden als u in stijl onder de sterrenhemel kunt genieten? Lees verder en ontdek waarom een opblaasbare jacuzzi bovenaan uw paklijst moet staan.

calendar 10/03/2023
De evolutie van hydromassage: Van de oudheid tot vandaag

De evolutie van hydromassage: Van de oudheid tot vandaag

Mensen zoeken al eeuwen naar manieren om hun lichaam en geest te kalmeren, en een van de meest effectieve methoden is hydrotherapie. Van warmwaterbronnen in het oude Rome tot moderne jacuzzi's, water is gebruikt als natuurlijke therapie voor ontspanning, verjonging en pijnverlichting. In deze blogpost gaan we dieper in op de evolutie van hydromassage vanaf het prille begin tot de huidige high-tech opties die thuis een spa-achtige ervaring kunnen bieden. Dus leun achterover, ontspan en ontdek hoe hydrotherapie in de loop der tijd een integraal onderdeel is geworden van onze wellness-routine!

calendar 9/03/2023
De beste buitenactiviteiten voor zomerplezier

De beste buitenactiviteiten voor zomerplezier

De zomer is een tijd om te genieten van het buitenleven en van de zon. Met warmer weer en langere dagen is het de perfecte tijd om naar buiten te gaan en plezier te maken. Van zwemmen en barbecueën tot kamperen en wandelen, er zijn genoeg buitenactiviteiten om van te genieten tijdens de zomermaanden. In deze blogpost verkennen we enkele van de beste buitenactiviteiten voor zomerplezier, waaronder bovengrondse zwembaden, opblaasbare jacuzzi's en barbecueën.

calendar 9/03/2023
De voordelen van bovengrondse zwembaden voor lichaamsbeweging en fitness

De voordelen van bovengrondse zwembaden voor lichaamsbeweging en fitness

Bent u op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit en gezond te blijven? Zoek niet verder dan bovengrondse zwembaden! Deze veelzijdige zwembaden bieden talloze voordelen voor beweging en fitness, van low-impact workouts die zacht zijn voor uw gewrichten tot high-intensity cardio sessies die calorieën verbranden als een gek. Of u nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan uw fitnessreis, een bovengronds zwembad kan u helpen uw doelen te bereiken in een leuke, verfrissende omgeving. Dus waarom wachten? Duik in deze blogpost om de vele voordelen van bovengrondse zwembaden voor lichaamsbeweging en fitness te ontdekken!

calendar 9/03/2023
Pagina