chevron-left chevron-right

Schepnetten

Schepnetten
Sorteer op

9 producten

per pagina
intex 29051
 5,95
Kokido Easy diepte Schepnet
 9,99
Kokido Skimmer met 5-delige Steel 122 cm
Kokido Premium Heavy Duty oppervlakte Schepnet
Bestway Flowclear AquaScoop Skimmerset
Kokido Heavy Duty Plastic diepte Schepnet
intex 29050
 4,95
Kokido Heavy-duty Kunststof Blad Afschuimer
Sorteer op

9 producten

per pagina
Schepnetten

Reinig je zwembad met een zwembad net

Er bestaan verschillende manieren om je zwembad te reinigen. Met een zwembad net haal je gemakkelijk zichtbaar vuil en andere onzuiverheden uit je zwembad zonder dat je zelf het zwembad in moet. Dit is erg handig in de koudere periodes van het jaar, wanneer de bomen meer bladeren verliezen en in je zwembad terecht komen.

Het gebruik van een zwembad net

De wind waait even en blaast de bladeren van de boom boven je zwembad allemaal in het water. Of je ziet een insect net voor je neus in het zwembad landen, maar geraakt er niet meer terug uit. Op deze momenten komt een zwembad schepnet perfect van pas!

Zwembad schepnetten zijn erg gemakkelijk op te bergen in het tuinhuis, omdat de stelen gemakkelijk in te schuiven zijn. Zo moet je dus gewoon even naar je tuinhuis wandelen en rustig de onzuiverheden uit je zwembad te scheppen.

Verschillende soorten netten

Niet alleen bladeren en takjes die op het water drijven kan je verwijderen met een zwembad net, ook onzuiverheden die zich op de bodem van het zwembad begeven kan je uit het water halen. Hiervoor bestaan verschillende soorten netten voor het reinigen van je zwembad. We leggen je even uit welk zwembad net je wanneer nodig zou hebben.

Oppervlakte schepnet

De oppervlakte schepnetten zijn erg gemakkelijk voor het vangen van vuil en onzuiverheden die zich op de oppervlakte van het water bevinden. Deze kan je gebruiken aan de hand van het handvat of met een steel. Zo kan je zowel vuil aan de rand vangen, maar ook bladeren of takjes die zich in het midden van het zwembad bevinden. Zo wordt je niet nat, maar is je zwembad wel terug schoon!

Diepte zwembad net

Met de diepte zwembad netten van je eenvoudig het vuil of de onzuiverheden op die je op de bodem van het zwembad ziet drijven. Dit net is voorzien van een groot vangnet waarmee al het vuil opgevangen wordt. Zo kan je even verder met het reinigen van je zwembad zonder dat je hier vaak het net even moet leegmaken.

Zwembad reiniging van Out at Home

Heb je nog vragen over het gebruik of de keuze van je zwembadreiniging? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder met je vragen over onze zwembad toebehoren!

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost