chevron-left chevron-right

Zwembad filtering

Zwembad filtering
Sorteer op

1-15 van 49 producten

per pagina
Bestway Flowclear Filtercartridge Type III
Bestway Flowclear Cartridgefilter Type I - Duopack
Bestway Flowclear Cartridgefilter Type II - Duopack
Bestway Flowclear Cartridgefilter Type IV
Bestway Filter Cartridge Cleaner
-18% hot
Speciale prijs  8,16 Normale prijs  9,95
Bestway Verloopstuk - Adapter 32/38 mm
Bestway Vervangingsslang 38 mm
Bestway Vervangingsslang 32 mm
Bestway Flowclear Zandfilterpomp 5.678 l/u
-7% hot
Speciale prijs  184,95 Normale prijs  199,00
BSI Zeoliet Super 10 kg
Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp 3.028 l/u
Bestway  Filterbolletjes (Polysphere, 500 gram)
Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp 2.006 l/u
Interline Zandfilterset 14.000 l/u
Interline Zandfilterset 6.000 l/u
-15% hot
Speciale prijs  299,00 Normale prijs  349,99
Sorteer op

1-15 van 49 producten

per pagina
Zwembad filtering

De juiste zwembadfilters kiezen

Het filter van het zwembad heeft een belangrijke taak om uw zwembad schoon te houden. Hoewel chloor en andere ontsmettingsmiddelen bacteriën, algen en andere verontreinigingen vernietigen, verwijdert het zwembadfilter ze uit uw zwembadwater, zodat u van schoon, helder en verwarmd water kunt genieten. Bekijk ook eens ons aanbod zwembad speelgoed, voor nog meer waterpret!

Er zijn in principe 3 soorten zwembadfilters: zandfilters, patroonfilter en diatomeeënaarde filters. Elk van deze heeft zijn voor- en nadelen. Ze verschillen sterk in kosten en gebruiksgemak. Het juiste formaat en type filter voor uw zwembad krijgen, kan het verschil maken in hoe gemakkelijk het is om uw zwembad te onderhouden en te reinigen. De filterkeuze voor een thuiszwembad is grotendeels aan de huiseigenaar. Elk type filter zal werken.

ZANDFILTERS

Zandfilters gebruiken een speciaal gesorteerd zand als filtermedium. Het water komt de tank binnen via de diffuser. Terwijl het water door de zandbodem naar beneden gaat, wordt het vuil en het puin gevangen tussen de zandkorrels. Wanneer het water de bodem van het filter bereikt, komt het de lateralen binnen en keert het terug naar het zwembad.

Zandfilters filteren vuil tot een grootte van ongeveer 40 micron. Alles kleiner dan 40 micron wordt waarschijnlijk niet uitgefilterd. Filterzand moet elke 3-5 jaar worden vervangen

CARTRIDGE FILTERS

Patroonfilters gebruiken een papiertype patroon als filtermedium. Het wordt gebruikt om deeltjes en verontreinigingen uit uw zwembadwater te filteren. De cartridge kan periodiek worden verwijderd om te worden gewassen om vuil en puin te verwijderen, en kan vervolgens elk jaar worden vervangen door een gloednieuw exemplaar.

In tegenstelling tot zandzwembadfilters die regelmatig moeten worden teruggespoeld, hoeven patroonfilters alleen te worden verwijderd en af te spuiten met een tuinslang. Een patroonfilter vinden die past bij uw zwembad, uw onderhoudsschema en uw budget is het doel, hier vindt u al deze kwaliteiten en zwembad keuzehulp op onze website outathome.be.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 14 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost