chevron-left chevron-right

Bestway Flowclear Cartridgefilter Type II - Duopack

  • Koop 6 voor € 6,63 en bespaar 17%
  • Voordelig duopack
  • Cartridgefilter type II
  • Voor Bestway Flowclear filterpompen van 2.006 en 3.028 l/u

TIP: Bestel een VALUE PACK met 12 filters en bespaar

Artikelnummer: 58094
EAN: 6942138951233

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Cartridgefilters zijn een essentieel kenmerk van een Bestway Flowclear pomp, omdat ze vuil en rommel uit het water in het zwembad filteren om deze schoon en gezond te houden. De cartridgefilters vangen vuil en vuil op wanneer het water erdoor wordt gepompt. Omdat de pomp het water bij het inschakelen continu reinigt en filtert, kan dit vuil zich snel ophopen, vooral wanneer het zwembad regelmatig wordt gebruikt. Daarom is het schoonmaken van het filter heel belangrijk.

Hoe vaak moet ik de filters voor mijn zwembad reinigen en/of vervangen?
Tussen elk gebruik moet je de filters verwijderen en ze een wasbeurt geven om het vuil van het filter te verwijderen, om ervoor te zorgen dat het water van uw zwembad optimaal schoon en zuiver is. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik moeten de oude filters elke week worden vervangen door nieuwe, vooral wanneer deze harder aan gaan voelen en verkleuren. Hoe vaker het zwembad wordt gebruikt, hoe vaker je de filters moet reinigen en vervangen. Als het niet lukt om de filters uit te spoelen, kan dit leiden tot vervuiling en verstopping, waardoor de watertoevoer uiteindelijk wordt beperkt. Dit zal de pompmotor extra belasten en hem mogelijk beschadigen.

Onvoldoende filteronderhoud is de belangrijkste oorzaak van storingen aan de pomp of de verwarming. Zorg er daarom voor dat u reserve cartridgefilters klaar hebt liggen, een belangrijke investering voor probleemloos plezier van het zwembad!

TIP: Bestel een VALUE PACK met 12 filters en bespaar

Filter type II is bedoeld voor de cartridge filterpomp met een capaciteit (debiet) van 2.006 en 3.028 l/u.

Formaten en gewicht
• Afmetingen cartridgefilter: Ø 10,6 cm, hoogte 13,6 cm
• Afmetingen verpakking: Ø 10,6 cm, hoogte 27,2 cm
• Gewicht verpakking: 205 gr

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
MateriaalKunststof
Aantal stuks2