chevron-left chevron-right

Zwembad Stofzuigers

Zwembad Stofzuigers
Sorteer op

21 producten

per pagina
Intex Oplaadbare Zwembad en Spa Stofzuiger
Intex ZR100 draadloze oplaadbare Spa en Zwembad Stofzuiger
 Bestway Flowclear AquaSweeper Zwembadstofzuiger
-29% hot
Speciale prijs  69,95 Normale prijs  99,00
Bestway Flowclear AquaCrawl Zwembadstofzuiger
-30% hot
Speciale prijs  34,95 Normale prijs  49,99
Kokido Luxe Verzwaarde Voering Stofzuiger met / bumper
Kokido Telsa 30 Oplaadbare Spa en Zwembadstofzuiger
-22% hot
Speciale prijs  109,00 Normale prijs  139,00
Kokido Telsa 50 oplaadbare zwembadstofzuiger
Pool Blaster filter type All Purpose Filter  Aqua Broom (15.5 x 5.5cm)
-27% hot
Speciale prijs  24,95 Normale prijs  34,00
Pool Blaster filter type Zand- en slibfilter Aqua Broom (15 x 5,5 cm)
Kokido Deluxe Transparent Gietijzer Gewogen Vacuum Kop
Kokido Jet Stofzuigerkit met Steel 120 cm
Kokido Geëxtrudeerde Vacuümslang 38mm 11m
Kokido Boreal Spa- en Zwembadstofzuiger
-38% hot
Speciale prijs  54,95 Normale prijs  89,00
Kokido Classic Flexibele Zwembadreiniger
Kokido Go Vac Automatische Robot Zwembad Stofzuiger
Kokido Geëxtrudeerde PE Vacuümslang 38mm 7m
Kokido Skooba Stofzuiger voor op Zwembadpomp
-50% hot
Speciale prijs  19,99 Normale prijs  39,99
Bestway Flowclear AquaReach Oplaadbare Spa- en Zwembadstofzuiger
-30% hot
Speciale prijs  69,95 Normale prijs  99,95
Intex Afvalzakje - set 3 stuks
Kokido V-Trap Zwembad Stofzuigerset
Sorteer op

21 producten

per pagina
Zwembad Stofzuigers

De juiste zwembad stofzuiger kiezen

De beslissing om een ​​zwembad aan te schaffen brengt natuurlijk veel onderzoek met zich mee. Van vormen en maten tot kleuren en kenmerken, je doet er alles aan om elk detail te bepalen. Hoe zorg je ervoor dat je investering er op zijn best uitziet, nu hij is geïnstalleerd? Onderhoud en regelmatige reiniging zijn cruciaal voor de levensduur van je zwembad. In tegenstelling tot je huis is jouw zwembad gemakkelijker schoon te houden als het consequent wordt gedaan. Hoe meer tijd er verstrijkt tussen de schoonmaakbeurten, hoe meer moeite het kost om het weer sprankelend te krijgen. Een automatische zwembad stofzuiger is jouw beste hulpmiddel voor het opzetten van een regelmatige reinigingsroutine, maar handmatige opties zijn ook beschikbaar voor precisiereiniging.

Automatische zwembad stofzuiger

Toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd, dienden automatische zwembadreinigers gewoon om vuil op de vloer te roeren, met de verwachting dat het uiteindelijk de skimmer of de hoofdafvoer zou bereiken. Tegenwoordig zuigen schoonmakers vuil op en circuleren ze ook, wat een veel effectiever middel is om jouw zwembad schoon te houden. Onder de automatische zwembadreinigers zijn er drie hoofdopties: robot-, druk- (of drukzijde) en stofzuigers. Elk type automatische zwembad stofzuiger heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus je moet bepalen wat het beste werkt voor jouw behoeften. Houd bij het maken van jouw keuze ook rekening met het type zwembad dat je hebt. Als je een vinyl liner of een bovengronds zwembad hebt, overleg dan met je plaatselijke zwembad om er zeker van te zijn dat de stofzuiger of stofzuiger die je selecteert compatibel is.

Robotreinigers voor zwembaden

Onder de meest populaire reinigers die er zijn, werken robotreinigers volledig onafhankelijk van de zwembadpomp en het filtersysteem, waardoor er geen slangaansluitingen nodig zijn. De autonomie van de reiniger van jouw zwembadapparatuur zorgt ervoor dat hij geen druk verbruikt en bijdraagt ​​aan de totale zwembadkosten, maar er is wel laagspannings-elektriciteit nodig die door een aardlekschakelaar loopt om te werken.

De mogelijkheden van de zwembadrobotrobot variëren afhankelijk van het model, maar ze zijn allemaal vrij eenvoudig te bedienen. Laat hem gewoon in het zwembad vallen en laat hem zijn werk doen. De reiniger baant zich een weg rond het zwembadoppervlak, met behulp van kleine borstels en vacuümdruk om alles te verwijderen, van vuil en algen tot puin van alle soorten en maten. De duurdere robotreinigers kunnen muren beklimmen, over trappen werken en helemaal tot aan de waterlijn schrobben. Velen scannen zelfs uw zwembad op een strategisch pad en leren een routine voor regelmatig schoonmaken. Optionele cycli voor snelle of diepe reiniging laten de zwembadeigenaar zijn specifieke reinigingsbehoeften bepalen. Je zult het apparaat voor elke reiniging moeten plaatsen en daarna verwijderen, maar verder is het reinigingsproces volledig geautomatiseerd.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost