chevron-left chevron-right

Onderdelen

Onderdelen
Sorteer op

1-15 van 451 producten

per pagina
Intex Witte Rubberdop voor Afsluiting Luchtbed
Bestway Verloopstuk - Adapter 32/38 mm
Bestway Vervangingsslang 38 mm
Bestway Vervangingsslang 32 mm
Bestway Zelfklevende Reparatiepatch voor Onderwater
Bestway Lay-Z-Spa AirJet Filterpomp / Verwarmingselement
-24% hot
Speciale prijs  289,00 Normale prijs  379,00
Bestway Lay-Z-Spa Helsinki Top Leatheroid Cover 180 x 66 cm
Bestway Ovaal Zwembad Pin Pakking 10'/12'X30
Bestway Regelklep Set (grijs)
Bestway ChemConnect Chloordoseerder
Bestway Steel Pro Max Zwembad Top Rail 488 x 122 cm
Bestway Afsluitdop (Zwart)
Bestway Zeef Zwembadinlaat (32mm)
Bestway Zeef Zwembadinlaat (grijs)
Bestway Zeef Zwembadafvoer (grijs)
Sorteer op

1-15 van 451 producten

per pagina
Onderdelen

Zwembad onderdelen en wisselstukken

Is er een onderdeel van jouw opblaasbare-, inbouw of opbouw zwembad kapot? Geen nood! Wij hebben van elk merk vele wisselstukken in ons aanbod. Zo kan je het kapotte onderdeel gewoon vervangen en moet je geen nieuw zwembad kopen.

Wisselstukken Merken 

Elk merk heeft zijn eigen wisselstukken, en ook voor elk zwembad zijn er specifieke onderdelen beschikbaar. Zo hebben wij een aantal wisselstukken in ons aanbod van Intex en Bestway. Van elk zwembad merk vind je het juiste onderdeel meteen terug!

Zwembad Liner 

Een liner is een belangrijk onderdeel van jouw zwembad. Het is een waterdichte laag die de binnenkant van je zwembad vormt. Door slijtage moet die toch af en toe eens vervangen worden, dus vind hier een gepaste liner voor jouw zwembad.

Pompen

Een filterpomp is essentieel voor een goed onderhouden zwembad met proper en helder water. Er zijn twee types filterpompen, zandfilterpompen en cartridge filterpompen, en allebei zorgen ze op een andere manier voor een schoon en fris zwembad.

Bekijk hier ons aanbod zwembad filtering

Overige Zwembad Wisselstukken 

Buiten zwembad liners zijn er natuurlijk nog vele andere wisselstukken: van skimmers en slangpilaren tot afsluitkranen en adapters - het aanbod is groot! Voor elk onderdeel dat kapot is, vind je probleemloos een vervangstuk.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 14 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost