chevron-left chevron-right

Bestway Flowclear - VALUE PACK 12 st. Cartridgefilter type I

Nieuwe cartridgefilters geschikt voor alle Bestway pompen met type I filter. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik moeten filters elke week worden vervangen. Zo zorg je voor helder water en een goede hygiëne. Hoe vaker het zwembad wordt gebruikt, hoe vaker je het filter moet vervangen.

  • Voordeelpak van 12 stuks
  • Filtercartridge type I
  • Voor Bestway Flowclear filterpomp van 1.249 l/u

VALUE PACK (12 stuks): je bespaart fors ten opzichte van losse aankoop!

 
Artikelnummer: ValueTI
EAN: 4250583128363

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Cartridgefilters zijn een essentieel kenmerk van een Bestway Flowclear pomp, omdat ze vuil en rommel uit het water in het zwembad filteren om deze schoon en gezond te houden. De filterpatronen vangen vuil en vuil op wanneer het water erdoor wordt gepompt. Omdat de pomp het water bij het inschakelen continu reinigt en filtert, kan dit vuil zich snel ophopen, vooral wanneer het zwembad regelmatig wordt gebruikt. Daarom is het schoonmaken van het filter heel belangrijk.

Hoe vaak moet ik de filters voor mijn zwembad reinigen en/of vervangen? Tussen elk gebruik moet je de filters verwijderen en ze een wasbeurt geven om het vuil van het filter te verwijderen, om ervoor te zorgen dat het water van het zwembad optimaal schoon en zuiver is. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik moeten de oude filters elke week worden vervangen door nieuwe, vooral wanneer deze harder aan gaan voelen en verkleuren. Hoe vaker het zwembad wordt gebruikt, hoe vaker je filters moet reinigen en vervangen. Als het niet lukt om de filters uit te spoelen, kan dit leiden tot vervuiling en verstopping, waardoor de watertoevoer uiteindelijk wordt beperkt. Dit zal de pompmotor extra belasten en hem mogelijk beschadigen. Onvoldoende filteronderhoud is de belangrijkste oorzaak van storingen aan de pomp of de verwarming. Zorg er daarom voor dat je reserve cartridgefilters klaar hebt liggen, een belangrijke investering voor probleemloos plezier van het zwembad! Filter type I is bedoeld voor de cartridge filterpomp met een capaciteit (debiet) van 1.249 l/u.

VALUE PACK (12 stuks): je bespaart fors ten opzichte van losse aankoop

Formaten en gewicht
• Afmetingen filtercartridge: Ø 8 cm, hoogte 9 cm
• Afmetingen verpakking: 26 x 21 x 19 cm
• Gewicht verpakking: 900 gr

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
MateriaalKunststof
Aantal stuks12