chevron-left chevron-right

Robots

Robots
Sorteer op

11 producten

per pagina
Intex Auto Zwembadreiniger
-32% hot
Speciale prijs  66,95 Normale prijs  99,00
Intex ZX100 Automatische Robot Zwembadreiniger
Intex Automatische Robot Zwembadstofzuiger ZX300
-19% hot
Speciale prijs  119,99 Normale prijs  149,00
Kokido ZAPPY Automatische Zwembadreiniger
-31% hot
Speciale prijs  69,00 Normale prijs  99,99
Kokido Go Vac Automatische Robot Zwembad Stofzuiger
Bestway Flowclear AquaGlide Zwembadrobot
-20% hot
Speciale prijs  158,95 Normale prijs  199,00
Bestway Flowclear AquaRover Zwembadrobot
Kokido Delta 200 Accu Oplaadbare Robot Zwembadreiniger
-28% hot
Speciale prijs  199,99 Normale prijs  279,00
Bestway Flowclear Aquatronix Zwembadrobot
-35% hot
Speciale prijs  219,99 Normale prijs  339,00
Bosta Hayward Automatische Zwembadreiniger Magic Clean
-15% hot
Speciale prijs  295,00 Normale prijs  349,00
Sorteer op

11 producten

per pagina
Robots

Heb ik een zwembadrobot nodig?

Als je een zwembad hebt, is de kans groot dat je hebt gehoord van robotachtige zwembadreinigers. Ze staan ​​ook wel bekend als zwembadrobot en zijn één van de drie soorten automatische zwembadreinigers - reinigers aan de zuigzijde en reinigers aan de drukzijde zijn de andere twee. De technologie voor alle drie de typen reinigers is in de loop der jaren aanzienlijk verbeterd. Dus wanneer je probeert de juiste zwembadrobot voor jou te vinden, gaat het erom de behoeften van jouw zwembad te begrijpen en hoe verschillende soorten automatische zwembadreinigers werken.

Laten we eens kijken naar de meest veelzijdige en robuuste automatische optie: de zwembadrobot.

Wat is een zwembadrobot?

Een zwembadrobot is als een slimme huisstofzuiger, maar dan voor je zwembad. In tegenstelling tot druk- en zuigreinigers, hebben zwembadrobots het filter- of pompsysteem van uw zwembad niet nodig om te werken. In plaats daarvan sluit je ze gewoon aan op een GFCI-stopcontact en zijn ze klaar om aan het werk te gaan, rond het zwembad te bewegen en vuil op te ruimen. Één van de belangrijkste voordelen van een zwembadrobotrobot is hoe ongelooflijk energiezuinig ze zijn en een zeer laag stroomverbruik nodig hebben - ongeveer het equivalent van een enkele gloeilamp. Het reinigt ook effectief, met ingebouwde technologie die het rond de vloeren en muren leidt, terwijl het vuil verzamelt en filtert. Gerobotiseerde zwembadreinigers staan ​​erom bekend dat ze moeilijk bereikbare plekken kunnen bereiken en relatief groot vuil kunnen opzuigen.

Zijn zwembadrobots de juiste keuze voor mij?

Jouw zwembadprofessional is de beste persoon om deze vraag te beantwoorden, maar zwembadrobotrobots zijn ideaal voor elk zwembad. Robotreinigers voor zwembaden werken in de meeste ingegraven zwembaden, ongeacht het materiaal, van tegels tot gunite (beton of toeslagmateriaal - kiezelstenen, stenen, keramisch gecoate kristallen of glas) en vinyl. Door het drastisch verlaagde energieverbruik van zwembadrobots kunnen de kostenbesparingen ook aanzienlijk zijn. Aangezien veel staten het gebruik van energiezuinige producten aanmoedigen door kortingen aan te bieden, komt u mogelijk in aanmerking voor een kortingsprogramma, afhankelijk van waar je woont. Poolrobots van Polaris bieden talloze voordelen voor zwembadeigenaren inclusief:

- Gebruiksgemak: stekker erin, erin laten vallen en gaan
- Energie-efficiëntie
- Superieure reiniging die klein tot groot vuil aanpakt
- Schrobmogelijkheden op de vloer en muren, helemaal tot aan de waterlijn
- Handige robotbediening met behulp van een eenvoudige bedieningskast om de reinigingsmodus te selecteren, de robot te starten/stoppen en meer
- Minder belasting van het filter of de pomp van uw zwembad dankzij een op zichzelf staand ontwerp

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost