chevron-left chevron-right

Onderdelen Steel Pro Bestway

Onderdelen Steel Pro Bestway
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Onderdelen Steel Pro Bestway

Wisselstukken Steel Pro

Een onderdeeltje kwijt of kapot van jouw Steel Pro Bestway zwembad? Geen probleem! In ons aanbod hebben wij een groot aantal wisselstukken geschikt voor jouw Steel Pro zwembad. Van liners en zeilen tot specifieke onderdelen voor de metalen structuur. Je kan het zo terugvinden en bijbestellen, zodat je zwembad altijd in topconditie blijft!

Liner

Bestway heeft voor elk zwembad verschillende liners beschikbaar. Ze vormen de waterdichte binnenkant van je zwembad, en zijn een belangrijk onderdeel. Het is best dat je om de zo veel tijd de liner vervangt, want na enkele jaren kan er slijtage en degradatie optreden. We hebben voor elk zwembad een liner in ons aanbod, soms ook in verschillende kleuren. De liners zijn zwembad specifiek, dus kijk zeker ook naar de juiste afmetingen!

Afdekzeilen 

Dankzij de afdekzeilen van Bestway blijft jouw zwembad extra proper. Het zorgt ervoor dat er geen vuil in het water kan komen en houdt ook de temperatuur op peil. Het zeil wordt snel en stevig vastgemaakt met touwen, en de kleine drainage gaatjes voorkomen dat het water gaat accumuleren. De afdekzeilen zijn in verschillende maten beschikbaar, voor elk zwembadmodel eentje.

Overige wisselstukken 

Er is nog een heel groot aantal van andere wisselstukken speciaal voor de metalen structuur van het zwembad. Elk onderdeel van het metalen frame is apart verkrijgbaar en kan je bijbestellen indien nodig. Dit is alles van buizen, pins, connector-stukken, de voeten van het frame, onderdelen voor steun etc. Neem gauw een kijkje in ons aanbod! Ook voor zwembad reiniging of zwembad filtering, kun je terecht bij Out at Home. 

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost