chevron-left chevron-right

Bestway Flowclear Cartridgefilter type II - VALUE PACK 12 st.

Nieuwe filter cartridges geschikt voor alle Bestway pompen met type II filter. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik moeten filters elke week worden vervangen. Zo zorg je voor helder water en een goede hygiëne. Hoe vaker het zwembad wordt gebruikt, hoe vaker je het filter moet vervangen.

  • Voordeelpak van 12 stuks
  • Filtercartridge type II
  • Voor Bestway Flowclear filterpomp van 2.006 en 3.028 l/u

VALUE PACK (12 stuks): je bespaart fors ten opzichte van losse aankoop!

 
Artikelnummer: ValueII
EAN: 0635131685293

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Cartridgefilters zijn een essentieel kenmerk van een Bestway Flowclear pomp, omdat ze vuil en rommel uit het water in het zwembad filteren om deze schoon en gezond te houden. De cartridgefilters vangen vuil en vuil op wanneer het water erdoor wordt gepompt. Omdat de pomp het water bij het inschakelen continu reinigt en filtert, kan dit vuil zich snel ophopen, vooral wanneer het zwembad regelmatig wordt gebruikt. Daarom is het schoonmaken van het filter heel belangrijk.

Hoe vaak moet ik de filters voor mijn zwembad reinigen en/of vervangen? Tussen elk gebruik moet je de filters verwijderen en ze een wasbeurt geven om het vuil van het filter te verwijderen, om ervoor te zorgen dat het water van uw zwembad optimaal schoon en zuiver is. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik moeten de oude filters elke week worden vervangen door nieuwe, vooral wanneer deze harder aan gaan voelen en verkleuren. Hoe vaker het zwembad wordt gebruikt, hoe vaker je de filters moet reinigen en vervangen. Als het niet lukt om de filters uit te spoelen, kan dit leiden tot vervuiling en verstopping, waardoor de watertoevoer uiteindelijk wordt beperkt. Dit zal de pompmotor extra belasten en hem mogelijk beschadigen.

Onvoldoende filteronderhoud is de belangrijkste oorzaak van storingen aan de pomp of de verwarming. Zorg er daarom voor dat u reserve cartridgefilters klaar hebt liggen, een belangrijke investering voor probleemloos plezier van het zwembad! Filter type II is bedoeld voor de cartridge filterpomp met een capaciteit (debiet) van 2.006 en 3.028 l/u.

VALUE PACK (12 stuks): je bespaart fors ten opzichte van losse aankoop

Formaten en gewicht
• Afmetingen cartridgefilter: Ø 10,6 cm, hoogte 13,6 cm
• Afmetingen verpakking: 30 x 25 x 23 cm
• Gewicht verpakking: 1,2 kg

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
MateriaalKunststof
Aantal stuks12