chevron-left chevron-right

Onderdelen zwembadliners Bestway

Onderdelen zwembadliners Bestway
Sorteer op

2 producten

per pagina
Bestway Steel Pro Max Zwembad Liner 366 x 122 cm
-25% hot
Speciale prijs  149,00 Normale prijs  199,00
Sorteer op

2 producten

per pagina
Onderdelen zwembadliners Bestway

Bestway Wisselstukken: de zwembad liner

Je hebt jouw Bestway zwembad al enkele jaren maar de binnenkant ziet er niet meer zo fris uit. Herkenbaar? Dan is het dringend tijd om een nieuwe liner te kopen! De liner is namelijk de binnenste laag van je zwembad, en houdt het zwembad waterdicht. Het is een van de belangrijkste onderdelen van het zwembad, want niet alleen heeft het een cruciale beschermfunctie, ook zorgt het voor een leuke sfeerkleur.

Bekijk hier ons aanbod zwembad afdekking, zwembad reiniging en zwembad filtering

Wat is een zwembad liner?

De liner is gemaakt van duurzaam PVC, en hangt in jouw zwembad. Na enkele jaren, door onder andere UV-straling, zal er slijtage en degradatie bij de liner optreden. Hieraan kun je niet veel doen, buiten hem op tijd veranderen! Bestway heeft voor elk zwembad liners in verschillende kleuren en tinten, dus je kan nu jouw favoriet kleurtje kiezen. Wel is het extra belangrijk om te weten van welke collectie jouw zwembad is en wat de exacte afmetingen ervan zijn. Elke zwembad liner wordt namelijk op maat van het zwembad gemaakt en voor elk model zwembad is er een specifieke zwembad liner verkrijgbaar.

Bestel jouw zwembad liner eenvoudig online

Out at Home zorgt voor de beste kwaliteit en service. Daarbij vinden we de duurzaamheid van een zwembad erg belangrijk, zodat jij een heel leven lang kan genieten. We helpen jou daarom graag bij het maken van een keuze voor een zwembad liner. Contacteer ons gewoon via ons contactformulier.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost