chevron-left chevron-right

Onderdelen Power Steel Bestway

Onderdelen Power Steel Bestway
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Onderdelen Power Steel Bestway

Wisselstukken Power Steel

Heb je al enkele jaren een zwembadmerk van Power Steel van Bestway, en zijn er ondertussen een paar onderdelen kwijt of kapot? Dan ben je absoluut aan het juiste adres! Wij bieden heel veel wisselstukken aan speciaal voor jouw Power Steel zwembad. Kijk even het model van jouw zwembad na en de specifieke afmetingen. Met die informatie vind je probleemloos alles terug op onze website!

Liner

De liner heeft een belangrijke functie: het vormt de binnenkant van het zwembad en het zorgt ook voor een beschermd, waterdicht zwembad. Om de paar jaar vervang je best jouw oude, versleten liner met een splinternieuwe uit ons aanbod! Bestway heeft voor elk type zwembad een specifieke liner, soms ook in verschillende kleuren. Gewoon even de afmetingen nakijken en kiezen maar!

 

Afdekzeilen 

Een proper Power Steel zwembad is een zwembad met een afdekzeil. Het zeil houdt het grof vuil uit het water en zorgt ervoor dat de temperatuur op peil blijft. Je kan het afdekzeil gemakkelijk vastmaken met touwen, en dankzij de kleine drainage gaatjes zal het water niet accumuleren. Voor elk zwembad model is er een afdekzeil van de juiste maat verkrijgbaar.

Bekijk hier ons aanbod zwembad afdekking.

Overige wisselstukken 

Jouw Power Steel zwembad bestaat uit een metalen frame met meerdere, kleine onderdelen. Elk wisselstuk kun je hier bij ons vinden en zo bijbestellen. Het gaat over buizen, pins, connector-stukken, de voeten van het frame, onderdelen voor steun etc. Bekijk snel ons aanbod! Ook voor speelgoed in het zwembad, kun je bij ons terecht. 

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost