chevron-left chevron-right

Tests en Thermometers

Tests en Thermometers
Sorteer op

9 producten

per pagina
Kokido 3-way Test Kit - pH / Chlorine / Bromine - 20ml Phenol + 20ml OTO
-62% hot
Best Choice
Speciale prijs  2,99 Normale prijs  7,95
Kokido Thermo-Klor Dispenser
-20% hot
Speciale prijs  7,99 Normale prijs  9,99
Kokido 50 Teststrips 3-in-1: Chloor, pH, Alkaline
BSI pH-meter en Thermometer
 47,50
Kokido 2-weg Testkit - meet pH-waarde en Chloor - 20ml fenol + 20 stuks DPD
Kokido Jumbo Float Thermometer (C)
BSI Test Kit
 8,95
Sorteer op

9 producten

per pagina
Tests en Thermometers

Wat is een zwembad thermometer?

Een zwembad thermometer (een zwembad toebehoren) is een zwembad tester dat wordt gebruikt om de temperatuur van het zwembadwater te meten. Het zwembadwater moet worden gefixeerd volgens de temperatuurinstelling om de chemicaliën erin te activeren en de gemiddelde temperatuurinstelling die mensen nodig hebben om te zwemmen.

Wat is een drijvende zwembad thermometer?

In tegenstelling tot de dunne en lange rechthoekige thermometers, is de drijvende zwembadthermometer verkrijgbaar in ronde en wijzerplaatvorm. De drijvende zwembadthermometer, een van de apparaten die de temperatuur van het zwembadwater meet, wordt niet altijd in het zwembad bewaard. Het moet worden genomen na de temperatuurmeting. Het meet door boven water te blijven zonder te zinken.
 

Geschiedenis zwembad thermometer

De thermometer, ook wel de thermometer genoemd, werd in 1592 uitgevonden door Galileo Galilei. De eerste thermometers werkten met gas. Later werd vastgesteld dat de gasthermometer geen nauwkeurige temperatuurwaarde gaf en werd een thermometer uitgevonden die met vloeistof in plaats van gas meet. Deze thermometers, die de laagste temperatuurwaarde van 0 hadden, evolueerden en werden gebruikt als de huidige kwikthermometers. De zwembadthermometers, die worden gebruikt om het zwembadwater te meten voor zowel temperatuur als vochtigheid, zijn geproduceerd op een manier die bestand is tegen water in vergelijking met andere thermometers.

Wat zijn de kenmerken van een zwembad thermometer?

Eigenschappen van poolthermometer:

- Het beslaat niet en de temperatuur is duidelijk te zien
- Maakt een eenvoudige meting van de zwembadtemperatuur mogelijk
- Meet de zwembadtemperatuur in zeer korte tijd
- Een kwaliteitszwembadthermometer geeft altijd de juiste temperatuur aan
- Het is bestand tegen schokken en stoten
- Drijvende zwembadthermometers zijn onzinkbaar
- Het is zeer lage kosten
- Het is geschikt voor langdurig gebruik

Wat doet een zwembad thermometer?

De ideale zwembadwatertemperatuur in zwembaden ligt tussen de 25°C - 27°C. Dit waardebereik verandert gedurende de dag met factoren zoals het gebied waar het zwembad zich bevindt, de klimatologische omstandigheden en de frequentie van mensen die het zwembad gebruiken. Zwembadthermometers maken het mogelijk om de temperatuur van het zwembad te meten en geven aan dat zwembaden opnieuw moeten worden afgesteld op de gemiddelde temperatuur wanneer deze een lagere of hogere waarde bereikt dan de ideale temperatuur. Bij gebruik van het zwembad moet het worden ingesteld op de meest geschikte temperatuur voor zwemmers. Deze temperatuurinstelling speelt ook een belangrijke rol bij de hygiëne, zoals de vorming van ziektekiemen en bacteriën. De chemicaliën die worden gebruikt om ziektekiemen, bacteriën en algen in zeer heet of zeer koud zwembadwater te voorkomen, hebben mogelijk geen effect. Zo wordt de watertemperatuur verhoogd of verlaagd volgens de waarde gemeten door de zwembadthermometer.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost