chevron-left chevron-right

PoolSan Chloorvrij

PoolSan Chloorvrij
Sorteer op

4 producten

per pagina
Sorteer op

4 producten

per pagina
PoolSan Chloorvrij

CHLOORVRIJ GENIETEN VAN JE ZWEMBAD

Met PoolSan biedt BSI een gebruiksklare oplossing om het water van je bovengrondse zwembad (tot 14.000 liter) of spa 100 % chloorvrij te behandelen. Zo ben je er zeker van dat het water volledig veilig en hygiënisch is, en dat zonder die typische chloorgeur. PoolSan is immers volledig geurloos. Het product heeft bovendien een uitvlokkende werking waardoor organische vervuiling makkelijk kan uitgefilterd worden. PoolSan zorgt voor aangenaam ontsmet en chloorvrij zwemwater dankzij de werkzame stof kopersulfaat pentahydraat die de groei van algen voorkomt. Het resultaat? Helder en hygiënisch water!

HEB JE DAN NOG CHLOOR NODIG?

Neen, als je het water van je zwembad behandelt met PoolSan en je volgt nauwgezet de gebruiksaanwijzing en het onderhoudsplan dan is het gebruik van chloor niet meer nodig. Gedaan met die vervelende chloorgeur en irritatie!

STEEDS MEER MENSEN HEBBEN LAST VAN CHLOORALLERGIE

Chloor is al jaar en dag een doeltreffende oplossing om water te ontsmetten. Maar steeds meer mensen worden overgevoelig voor chloor of krijgen last van chloorallergie. Vooral bij (jonge) kinderen zien we een stijging van het aantal gevallen. Typische klachten van chloorallergie zijn rode ogen, jeuk, rode huid en irritatie van de luchtwegen. Daarnaast is chloor niet ongevaarlijk en moet met de nodige voorzichtigheid toegepast worden. Stap dus ook over op  chloorvrij genieten van je zwembad of jacuzzi.

GEBRUIKSKLAAR, DAT IS HANDIG.

PoolSan is een kant-en-klare chloorvrije oplossing die rechtstreeks in het water wordt gegoten. Het product werkt onmiddellijk, is geurloos en niet-irriterend. Bovendien heeft PoolSan een uitvlokkende werking waardoor organische waterverontreiniging makkelijk kan uitgefilterd worden. Het product is compatibel met alle behandelingen, filters (behalve zeoliet) en bekledingen.

De voordelen van PoolSan chloorvrij op een rij:

➤ 100 % chloorvrij
➤ Werkt direct
➤ Geurloos
➤ Niet-irriterend
➤ Lange werking
➤ De tuin mag met het zwembadwater besproeid worden

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost