chevron-left chevron-right

Picknick

Picknick
Sorteer op

7 producten

per pagina
Sorteer op

7 producten

per pagina
Picknick

Picknickmanden

Picknickmand: een essentieel item voor uw uitstekende momenten.

Of het nu in een prachtig park is of op een rustiger plein, een picknick is altijd een goede keuze om uit te gaan met vrienden en familie. En daarvoor mogen we nooit een essentieel item vergeten voor dit evenement: de picknickmand. Vervaardigd in verschillende materialen en in steeds mooiere formaten, is het niet enkel functioneel, maar wordt het tegenwoordig zelfs gebruikt in decoratieomgevingen.

Voor speciale momenten hebben we items nodig die ons helpen en ze nog belangrijker maken, de picknickmand komt zeker tussen deze items. Zoals elk veelzijdig product, is de picknickmand ideaal voor picknick en verschillende evenementen waar we altijd iets nodig hebben om ons favoriete eten mee te nemen.

Bekijk ook eens ons assortiment tenten, slaapzakken, buitenspeelgoed en sport en fitness

Voordelen

De picknickmand is een oud item en heeft zich in de loop der jaren aangepast aan de productiemarkt en daarom zullen we hieronder enkele materialen vermelden waarin we het kunnen vinden. Een echte picknickmand die de naam waardig is, is meestal gemaakt van vlechtwerk, waardoor hij kan opgaan in het landschap. Handgeweven lonten zijn zeer robuust materiaal! Het is dus gemakkelijk bestand tegen de grillen van uitstapjes in de natuur en zal de inhoud effectief beschermen. Maar sommige picknickmanden zijn van plastic. Puur ecologisch gezien zijn ze minder aan te raden. Vooral omdat hun weerstand beduidend minder is dan die van hun rieten tegenhangers.

Een picknickmand kan nog veelzijdiger zijn dan we denken en je interieur op een unieke manier aanvullen. Het stuk kan gemakkelijk worden gerangschikt in kasten, badkamers en zelfs buitenruimtes voor een betere organisatie van uw spullen. Wat dacht je ervan om een mooie picknickmand als bloempot te gebruiken met een mooi bloemstuk midden in je woonkamer, inkomhal of zelfs je buitenruimte?  Omdat het is gemaakt in lichtere tinten en gemakkelijk kan worden gecombineerd met andere, geeft het een romantische en delicate toets aan uw interieur, of het nu klassieker of moderner is. De extreem veelzijdige, gemaakt in steeds mooiere modellen en ideaal voor elke kamer, de picknickmand is perfect om je op verschillende momenten te helpen.

Voor extra sfeer in je tuin, heeft Out at Home ook een groot aanbod vuurschalen.

Een picknickmand kopen

Op deze pagina bieden we een selectie van duurzame en innovatieve producten aan, zodat je optimaal genieten van een aangename picknick!

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost