chevron-left chevron-right

Cartridge Filterpompen

Cartridge Filterpompen
Sorteer op

11 producten

per pagina
Intex Cartridge Filterpomp 5.678 l/u
Intex Krystal Clear Cartridge Filterpomp 9.463 l/u
Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp 3.028 l/u
Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp 2.006 l/u
Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp 1.249 l/u
Bestway Flowclear Skimatic Cartridge Filterpomp 2.574 l/u
-8% hot
Speciale prijs  99,99 Normale prijs  109,00
Intex Cartridge Filterpomp 3.407 l/u
Bestway Flowclear Filterpomp Skimatic 3.974 l/u
-33% hot
Speciale prijs  99,95 Normale prijs  149,00
Intex  Cartridge Filterpomp Krystal Clear 2.271 l/u
Intex Krystal Clear Cartridge Filterpomp 1.250 l/u
Bestway  Cartridge Filterpomp Flowclear Transparant 5.678 l/u
-55% hot
Speciale prijs  99,00 Normale prijs  219,00
Sorteer op

11 producten

per pagina
Cartridge Filterpompen

De juiste filterpomp voor je zwembad

Natuurlijk houden we ons zwembad het liefst vrij van bladeren en andere onzuiverheden. Een goede zwembadfiltering is dan ook erg belangrijk. Naast chloor en andere ontsmettingsmiddelen, die de onzuiverheden en bacteriën vernietigen, hebben we een goede zwembadfilter nodig om deze ook werkelijk uit het zwembad te filteren. Laten we eens een kijkje nemen waarom je voor een cartridge filterpomp voor je zwembad moet kiezen.

Waarom een cartridge filterpomp?

Bij Out at Home heb je de keuze tussen 3 filterpompen voor je zwembad: zandfilters, cartridge filterpomps en diatomeeënaarde filters. Hier gaan we je meer vertellen over de cartridge filterpomp, of ook wel een patroonfilter genoemd.

Patroonfilters gebruiken een papiertype patroon als filtermedium. Deze filter wordt gebruikt om onzuivere deeltjes en verontreinigingen uit uw zwembadwater te filteren.

De cartridge filter is erg gemakkelijk uitspoelbaar. Deze patroonfilter kan je periodiek verwijderen om te wassen waardoor het vuil en puin wordt verwijderd. Vervolgens vervang je deze elk jaar door een gloednieuw exemplaar om de optimale werking van de filter te garanderen.

Voordeel van de patroonfilter

In tegenstelling tot zand zwembadfilters die je regelmatig moet spoelen, is de patroonfilter gemakkelijker in onderhoud. Bij de cartridge filterpomp moet je alleen de patroonfilters alleen periodiek verwijderen en afspuiten. Deze was je ook eenvoudig gewoon met een tuinslang.

Cartridge filterpomp voor verschillende groottes zwembaden

Voor een zwembad met een maximale inhoud van 8.000 liter heb je een andere filterpomp nodig dan deze met een maximale inhoud van 10.000 liter. Daarom hebben we bij Out at Home ook voor verschillende soorten zwembaden een andere filterpomp voorzien. Hou hier dus zeker rekening mee bij het kiezen van je filterpomp.

Soorten patroonfilters voor je zwembad

Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp

De Bestway Flowclear Cartridge Filterpomp houdt jouw zwembad tijdens de zomermaanden schoon en hygiënisch. Deze filterpomp reinigt je water door het uit het zwembad te pompen, het daarna door het filterpatroon te filteren en dan weer terug het zwembad te pompen. Dit proces blijft de pomp herhalen, zodat je steeds opnieuw in een proper zwembad kan zwemmen.

Bestway Flowclear Skimatic Cartridge Filterpomp

Deze filterpomp laat het water erg snel circuleren en zuigt zelfs bladeren en ander vuil op terwijl hij automatisch filtert en reinigt. Wat anders is aan de Skimatic filterpomp is dat deze zich rechtstreeks in het water bevindt, terwijl je voor de Bestway Flowclear Cartridge nog een plaatsje moet voorzien buiten het zwembad. Zo heb je ook voor deze Skimatic filter geen slangen nodig.

Intex Filterpomp

De Intex filterpomp is een plug & play model wat je heel eenvoudig zelf zelf kan installeren. Bij Out at Home bieden we verschillende Intex filterpompen aan: de Intex Cartridge Filterpomp en de Intex Krystal Clear Cartridge Filterpomp.

Een patroonfilter vinden die past bij je zwembad, jouw onderhoudsschema en je budget is het doel. Bij onze zwembad toebehoren vind je al deze kwaliteiten van Out at Home.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost