chevron-left chevron-right

Solar douches

Solar douches
Sorteer op

3 producten

per pagina
Bosta Solar Douche Recht Model 18ltr
-34% hot
Speciale prijs  119,00 Normale prijs  179,00
Bosta Solar Douche 45° Gebogen Model 20ltr
Bosta Solar Douche Recht Model met Voetdouche
Sorteer op

3 producten

per pagina
Solar douches

Buitendouche Solar

Solar douches zijn een ideale oplossing wanneer u op zomerse dagen van uw buitendouche wilt genieten. Het heeft een ingebouwd waterreservoir. Zodra de zon schijnt, warmt het reservoir op en geeft het warmte af aan het water. Hierdoor is het water uit de buitendouche heerlijk warm. Het water is afkomstig uit de tuinslang die u eenvoudig op de solar douche heater kunt aansluiten of uit het waterreservoir. 

Nooit meer koud water in je zwembad? Bekijk ons assortiment zwembad verwarming. 

Solar douche van Out at Home

Een solar douche vormt een mooie aanvulling op uw spa, sauna of zwembad. Onder uw buitendouche kunt u zich heerlijk afspoelen alvorens u het water ingaat. Zo voorkom je vuil in je zwembad. Bekijk ons aanbod zwembad reiniging om je zwembad water schoon te houden. Daarnaast heeft Out at Home een groot assortiment in wateronderhoud

Veel zijn daarnaast voorzien van een voetbad, waaronder u uw voeten kunt spoelen. Zo blijft uw inbouw zwembad proper. Ze zijn verplaatsbaar en hoeven niet vast aan de grond gemonteerd te worden. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor gebruik naast bijvoorbeeld opblaasbare zwembaden. 

 

Out at Home heeft een groot aanbod aan diverse zwembaden. Bekijk al onze zwembad vormen en zwembadmerken

Solar douche kopen

Een buitendouche solar in uw tuin zorgt voor een aangename verfrissing. Een solar douche zet deze verfrissing om in een heerlijke warme douche. Het zonnepaneel op het reservoir zorgt voor een aangename douche. U kan het reservoir bijvullen tot 35 liter of de tuinslang erop aansluiten, waardoor het water niet opraakt.
Wilt u ’s zomers ook genieten van een heerlijke solar douche? Bestel hem dan vlug bij Out at Home.

Bestel jouw buitendouche solar online

Out at Home helpt je bij het maken van de beste keuze. Wij vinden duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Daarom zorgen wij steeds voor het beste advies en de meest goedkope optie voor jouw solar douche. Neem dus zeker contact met ons op als u vragen heeft.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost