chevron-left chevron-right

Wisselstukken Bestway Lay-Z-Spa Pompen

Wisselstukken Bestway Lay-Z-Spa Pompen
Sorteer op

5 producten

per pagina
Intex Mandje Voorfilter
 9,25
Intex Mandje Voorfilter
 9,95
Sorteer op

5 producten

per pagina
Wisselstukken Bestway Lay-Z-Spa Pompen

Wisselstukken Bestway Lay-Z-Spa Pompen

estwDe enige manier om je zwembad proper te houden? Door het water te filteren! Precies dat doe je met de Bestway filterpompen. Je hebt drie soorten pompen van Bestway, en allemaal zijn ze bij ons verkrijgbaar.

Filterpomp Bestway Lay-Z-Spa

 BDe standaard filterpomp van Bestway gebruikt een vervangbare filter cartridge. De pomp houdt het zwembadwater in beweging, en de filter vangt alle schadelijke vuildeeltjes op. Een prima samenwerking dus! Het enige wat jij hoeft te doen, is af en toe de filter te controleren en te vervangen. In ons aanbod vind je zowel de filterpompen als alles wat je hiervoor nodig hebt: de slangen, de koppelstukken, de slangenklemmen….

Skimatic Filterpomp Bestway Lay-Z-Spa

Deze innovatie filterpomp van Bestway garandeert comfort en gemak! Het is een filtersysteem dat een oppervlakte skimmer en een waterskimmer combineert, waardoor er voor deze pomp geen slangen nodig zijn! Dit maakt het extra gemakkelijk voor jou om mee te werken. Om de zoveel tijd moet je gewoon de cartridge filter vervangen wanneer die vol zit. De rest, dat doet de pomp voor jou!

Zandfilterpomp Bestway Lay-Z-Spa

Wil je een zwembad met het properste en helderste water mogelijk? Dan is de zandfilterpomp van Bestway zeker voor jou! De pomp brengt het water in beweging zodat het door een filtervat gevuld met zand stroomt. Dankzij het zand kan de filter fijnere deeltjes veel beter opvangen en werkt deze pomp dus effectiever. Bovendien hoef je het zand pas na een paar jaar vervangen, wat het extra handig voor jou maakt.

Bekijk hier ons aanbod wateronderhoud, zwembad reiniging en zwembad afdekking

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost