chevron-left chevron-right

Bestway Flowclear Skimatic Cartridge Filterpomp 2.574 l/u

  • Capaciteit (debiet) 2.574 l/u
  • Voor gebruik met zwembaden max. inhoud 10.000 liter (10 m³)
  • Geen aansluitslangen nodig
  • Incl. filtercartridge type III
Artikelnummer: 58462
EAN: 6942138948585

Beschrijving

chevron-down chevron-up

De Bestway Flowclear Skimatic cartridge filterpomp zorgt voor het effectief en snel circuleren van water om het zwembad water schoon te houden en heeft uitmuntende filtereigenschappen met een capaciteit van 2.574 l/u.

De grote tank vam de Bestway filterpomp zuigt ronddrijvende bladeren en ander vuil op terwijl hij automatisch filtert en reinigt. De Skimatic filterpomp is een filtersysteem dat een oppervlakte skimmer en een waterskimmer combineert, waardoor je geen slangen nodig hebt bij deze filterpomp.

Deze innovatieve pomp van Bestway is gemakkelijk te installeren in jouw bovengrondse zwembad. Hang de filterpomp gewoon over de rand van je zwembad, steek de stekker in het stopcontact en zorg ervoor dat de pomp is ondergedompeld in het water. Bovendien is deze Skimatic filterpomp geschikt voor alle bovengrondse zwembaden, behalve zwembaden met een stalen wand. De Bestway Flowclear Skimatic cartridge filterpomp is geschikt voor alle bovengrondse zwembaden, behalve zwembaden met stalen wanden met een maximale inhoud van 10.000 liter en maakt gebruik van cartridge Type III (58094).

Formaten & gewicht
• Afmetingen verpakking: 47 x 47 x 32 cm
• Gewicht verpakking: 7,4 kg

Inhoud verpakking
Filterpomp
• Filtercartridge type III

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
Type filter materiaalFilter cartridge
Geschikt voor inhoud zwembad10.000 liter en minder
Debiet / Capaciteit2.001 - 3.000 liter / uur
MateriaalKunststof
Aantal stuks1