chevron-left chevron-right

Spa's en jacuzzi's

Out at Home Blog

1-6 van 10 posts

Pagina
Sorteer op:
Wat te doen tegen een lekkend opblaaszwembad of -jacuzzi?

Wat te doen tegen een lekkend opblaaszwembad of -jacuzzi?

Stel je voor: de zon schijnt, een straalblauwe lucht, en je geniet in je opblaasbadje. Maar dan: je merkt dat je badje aan het lekken is en baalt. Om zo snel mogelijk deze situatie te verhelpen ben je op de juiste pagina belandt. Deze handleiding biedt de beste stappen tot opsporing en verhelpen van de lek. Zo kun jij weer zo snel mogelijk terug in je badje.

calendar 9/07/2024
De ideale spa temperatuur

De ideale spa temperatuur

Hoe bereik je de ideale spa temperatuur? Dit hangt af van heel wat verschillende puntjes. Over het algemeen is de watertemperatuur tussen de 32 en 38 graden Celsius. Dit kan oplopen tot wel 40 graden Celsius. Bij een temperatuur van 37 graden spreken we over een aangename temperatuur voor de zomer. In de winter kun je het water van je spa het beste opwarmen tussen de 39 en 40 graden. Out at Home heeft enkele tips op een rijtje gezet om de ideale watertemperatuur te verkrijgen.

calendar 28/03/2022
5 redenen waarom een eigen spa een must have is

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

calendar 22/03/2022
Hoe werkt het Intex zoutwatersysteem voor spa

Hoe werkt het Intex zoutwatersysteem voor spa's?

Er zijn heel wat verschillende manieren om een spa te onderhouden: met chloor, zout of PoolSan. Met een zoutwatersysteem zorg je voor een grondige reiniging van een spa zonder chloor te gebruiken. Het zoutwatersysteem schakelt bacteriën uit en reinigt het water op een natuurlijke wijze voor een verkwikkende bubbelbad ervaring. Het ingebouwde systeem zorgt er voor dat het water van topkwaliteit blijft.  

calendar 8/03/2022
Pagina