chevron-left chevron-right

Out at Home Blog

Out at Home Blog

61-66 van 100 posts

Sorteer op:
Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Met deze uitgebreide lijst met ideeën zul je jouw Valentijnsdag ongetwijfeld extra speciaal en onvergetelijk maken. Probeer enkele van deze suggesties uit of bedenk je eigen creatieve variaties op de aangereikte mogelijkheden om deze dag vol liefde & plezier een uniek moment voor jullie beiden te maken! Veel plezier en een fijne Valentijnsdag!

calendar 19/01/2023
Gezondheidsvoordelen van Hydrotherapie voor artritis

Gezondheidsvoordelen van Hydrotherapie voor artritis

Ontdek de voordelen van hydrotherapie, in het bijzonder het gebruik van een opblaasbare hot tub, voor mensen met artritis. Hydrotherapie, het gebruik van water in welke vorm dan ook om gezondheid en genezing te bevorderen, kan helpen bij het verlichten van pijn en stijfheid, het verbeteren van de mobiliteit en het verminderen van gewrichtsproblemen die gepaard gaan met artritis. Er zijn verschillende soorten watertherapie beschikbaar, zoals oefenen in een zwembad, een bad nemen of een warm bad gebruiken. Het wordt aanbevolen om regelmatig aan hydrotherapie te doen, maar het is belangrijk om een arts of fysiotherapeut te raadplegen om de juiste watertemperatuur en duur van de sessies te bepalen.

calendar 19/11/2022
De ideale spa temperatuur

De ideale spa temperatuur

Hoe bereik je de ideale spa temperatuur? Dit hangt af van heel wat verschillende puntjes. Over het algemeen is de watertemperatuur tussen de 32 en 38 graden Celsius. Dit kan oplopen tot wel 40 graden Celsius. Bij een temperatuur van 37 graden spreken we over een aangename temperatuur voor de zomer. In de winter kun je het water van je spa het beste opwarmen tussen de 39 en 40 graden. Out at Home heeft enkele tips op een rijtje gezet om de ideale watertemperatuur te verkrijgen.

calendar 28/03/2022