chevron-left chevron-right

Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

calendar 19/01/2023

Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Met deze uitgebreide lijst met ideeën zul je jouw Valentijnsdag ongetwijfeld extra speciaal en onvergetelijk maken. Probeer enkele van deze suggesties uit of bedenk je eigen creatieve variaties op de aangereikte mogelijkheden om deze dag vol liefde & plezier een uniek moment voor jullie beiden te maken! Veel plezier en een fijne Valentijnsdag!

Zoek je unieke en creatieve mogelijkheden om Valentijn dit jaar extra speciaal en onvergetelijk te maken? Zoek dan niet verder! Hier vind je geweldige ideeën waarmee je je liefde op de meest romantische manier kunt uitdrukken. Van het bezoeken van plaatsen waar jullie elkaar voor het eerst ontmoetten tot een diner bij kaarslicht thuis of buitenshuis, deze ideeën zullen zeker extra glans geven aan jullie V-day. Wacht niet langer, begin nu met plannen en maak van Valentijnsdag dit jaar een onvergetelijke dag!

Bekijk deze Valentijnstips:

 

Schrijf een liefdesbrief

Liefdesbrieven voor hem

Schrijf een brief waarin je je liefde betuigt aan de speciale persoon in je leven. Neem er hartelijke boodschappen in op, jullie favoriete herinneringen samen, en alle andere lieve woorden die in je opkomen.

Bereid een speciale maaltijd

man maken-diner

Een zelfgekookte maaltijd is altijd een geweldige manier om liefde en waardering te tonen voor de speciale persoon in je leven. Besteed wat tijd aan het maken van een heerlijk, romantisch diner en maak er een avond van liefde en zorg van.

 

Maak een fotoalbum

Foto's Album

Laat je geliefde zien hoeveel hij of zij voor je betekent door een fotoalbum te maken vol met foto's van jullie twee samen. Selecteer foto's op van gedenkwaardige momenten in jullie relatie, maar ook recentere. Schrijf hier en daar liefdevolle bijschriften die je gevoelens uitdrukken. Vul eventueel een aantal pagina’s aan met liefdevolle citaten.

 

Geef een bos bloemen of een mooie plant

flowers valentine's day

Bloemen zijn een tijdloze uiting van liefde en is al een traditie sinds mensenheugenis. Het sturen van rozen (of andere bloemen) laat zien dat je aan iemand denkt. Je kan het ook perfect combineren met één of meer van de andere tips.

 

Plant een plant in je tuin of op een originele plek

Een boom planten

Samen iets planten is een activiteit die mensen dichter bij elkaar brengt en waarbij je tegelijk de natuur een plezier doet. Kies iets speciaals zoals een rozenstruik en plant het samen op een plek naar keuze. Zie het in de loop der jaren groeien en denk terug aan de herinneringen van jullie relatie.

 

Schep een ‘heilige plek voor jullie liefde’ door op een verscholen publieke plaats een object te voorzien waar enkel jullie beiden het bestaan van weten

liefde plaats koppel

Dit kan bijvoorbeeld een koffertje zijn met herinneringen die jullie koesteren dat je samen ergens begraaft of een plant die jullie uit het vorige bericht in een open plek in een bos of een andere plaats vereeuwigen.

 

Reserveer een tafeltje in jullie favoriete restaurant

love-place-Roses

Het spreekwoord zegt ‘liefde gaat door de maag’, je liefde uitdrukken via eten wordt altijd gewaardeerd. Nodig je geliefde uit voor een etentje in jullie favoriete restaurant. Je kan er ook voor kiezen om een heerlijke afhaalmaaltijd te bestellen en deze thuis in een romantische omgeving op te dienen. Extra tip: bij het serveren kan je kiezen voor hartvormige garnering, het gebruik van rode borden, romantische muziek opleggen en algemeen extra romantische omkadering te voorzien.

 

Kies een romantisch liedje en vraag je partner al dan niet na een romantisch etentje ten dans

Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag 1

Misschien krijgen jullie de smaak te pakken en dans je samen voor uren op de golven van jullie liefde. Wees voorbereid en selecteer voordien meer dan 1 nummer zodat je het magische moment niet moet onderbreken om liedjes op te zoeken. Je kan eventueel ook een nummer aanvragen op jullie favoriete radiozender maar hierbij moet je het nodige geluk hebben om geselecteerd te worden. Maak een DIY Valentijnskaart - Het maken van een handgemaakte Valentijnskaart is een ouderwets maar zeer attent gebaar. Je kunt je liefde in je eigen woorden opschrijven en zelfs versieren met wat kunstmaterialen.

 

Als je creatief bent kan je overwegen om een romantisch gedicht, liedje of verhaaltje te schrijven over jullie relatie

man-schrijft-lied

Het schrijven van gedichten of liedjes kan een uiterst betekenisvolle manier zijn om uit te drukken wat je voor iemand voelt op Valentijnsdag. Het kost wat moeite maar het resultaat zal iets speciaals zijn dat ze voor altijd kunnen koesteren!

 

Ga op een winter picknick

Winter-picknick voor koppels

Genieten van quality time met elkaar in de buitenlucht op Valentijnsdag is vaak een geweldig idee, tenzij het echt slecht weer is, dan kies je natuurlijk beter een overdekte plek. Neem wat broodjes, fruit, drankjes en snacks mee en ga op pad om samen van de mooie dag in de natuur te genieten terwijl je tijd met elkaar doorbrengt. Spreek af om jullie telefoons in de wagen of thuis te laten om zonder enige afleiding van moment samen te genieten.

 

Organiseer een verrassingsuitstap

reis naar parijs

Een verrassingsreisje of uitstap maken is één van de spannendste manieren om te laten zien hoeveel de persoon van wie je houdt voor je betekent. Onderzoek originele ideeën online, kies activiteiten uit die ze graag zullen doen tijdens het reizen, boek accommodatie en tickets, en zorg ervoor dat elk detail perfect is zodat ze een onvergetelijke ervaring hebben wanneer ze aankomen op hun bestemming!

 

Koop zijn of haar favoriete boek

boek als geschenk

Boeken zijn een van de beste geschenken die iemand kan krijgen, dus waarom koop je niet iets wat ze nog lang na Valentijnsdag met plezier kunnen lezen? Kies zijn of haar favoriete auteur of genre van boeken als je niet weet welke specifieke titel ze zouden willen of geef ze iets nieuws waarvan jij denkt dat het zal aanspreken. Je kan overwegen om op de eerste pagina een liefdevolle boodschap te schrijven.

 

Spa Time For Two

koppel in spa

Geef je geliefde (en jezelf) wat welverdiende ontspanning door om de beurt massages te geven en samen te genieten van verwen spa-behandelingen zoals gezichtsbehandelingen of een massage (of nog beter - reserveer een sauna arrangement). Door deze rituele activiteit voor koppels ontstaat er een diepe band en bovendien geniet je van een verfrist gevoel na jullie spa activiteit.

 

Bezoek een plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet

koppel in park

Het opnieuw bezoeken van plaatsen waar je elkaar eerder hebt ontmoet of andere plaatsen waar je samen unieke herinneringen aan overhoudt creëert nostalgische gevoelens die de passie tussen geliefden telkens opnieuw (& opnieuw) doen oplaaien. Maak een wandeling door “memory lane” door terug te gaan naar deze plaatsen voor extra romantische vibes!

 

Maak een tijdcapsule met dierbare momenten

liefde tijdscapsule

Verzamel foto's, brieven die elkaar in de loop der jaren geschreven hebben, oude ticketstrookjes, concertposters, filmkaartjes enz... alles wat waarde heeft als kostbare momenten die jullie samen gedeeld hebben en bewaar ze in een kistje, kartonnen doos of iets anders.Verzegel jullie tijdcapsule zodat deze klaar is om volgend jaar geopend te worden. Jaren later al die dingen doornemen maakt deze ervaring veel specialer.

 

Een leuke en romantische klassieker is ontbijt op bed

echtpaar met ontbijt

Vroeg opstaan, ontbijt voor je dierbare voorbereiden & samen genieten in bed is een unieke ervaring die je als koppel zeker eens moet meegemaakt hebben. Er gaat niets boven deze klassieke romantische traditie indien goed gedaan en dit vooral tijdens speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag!

 

Wees klaar voor Valentijnsdag 2023:

Dit waren enkele unieke ideeën om je Valentijnsdag extra speciaal en gedenkwaardig te maken! Probeer enkele van deze suggesties uit, of bedenk je eigen creatieve manieren om deze dag voor jullie beiden vol liefde en plezier te maken. 

We wilden van deze tips geen commerciële tekst maken gebaseerd op ons assortiment maar tot slot willen we je natuurlijk ook graag meegeven dat je in ons assortiment heel wat leuke producten vindt om jouw Valentijn onvergetelijk te maken! 

--> Aanbod Bekijken <--