chevron-left chevron-right

Out at Home Blog

Out at Home Blog

31-36 van 100 posts

Sorteer op:
Uw grill is klaar: Dit zijn de essentiële accessoires waarin u moet investeren Volgende

Uw grill is klaar: Dit zijn de essentiële accessoires waarin u moet investeren Volgende

Investeren in grillaccessoires heeft vele voordelen, zoals de mogelijkheid om meerdere soorten voedsel te bereiden, de mogelijkheid om uw kookervaring aan te passen en de mogelijkheid om uw grill schoon te houden. Meerdere soorten voedsel bereiden: Met grillaccessoires kunt u meer dan alleen hamburgers en hotdogs bereiden. U kunt experimenteren met verschillende recepten en nieuwe favorieten vinden. Uw kookervaring aanpassen: Grill accessoires geven u de mogelijkheid om de warmte te regelen, smaak toe te voegen en interessante ontwerpen op uw eten te maken. Uw grill schoon houden: Grillaccessoires helpen u uw grill schoon te houden en roest te voorkomen.

calendar 17/02/2023
5 redenen waarom u moet investeren in een mobiele barbecuegrill

5 redenen waarom u moet investeren in een mobiele barbecuegrill

Een mobiele barbecue grill is een geweldige investering voor elke ontluikende chef-kok of grill meester. Hier zijn enkele redenen waarom je vandaag nog zou moeten investeren in een mobiele barbecue grill: 1) Ze zijn draagbaar! Een mobiele barbecue grill is perfect voor tailgating, kamperen, picknicks, en nog veel meer. Geen gesjouw meer met een zware en logge barbecue. 2) Ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Gewoon de kolen aansteken, uw favoriete eten toevoegen en grillen maar! 3) Ze zijn betaalbaar. Mobiele barbecue grills zijn zeer redelijk geprijsd, waardoor ze een geweldige optie voor budgetbewuste shoppers. 4) Ze zijn er in verschillende stijlen en maten. Of je nu een kleine en compacte grill voor solo koken of een groter model voor entertainment wilt, er is zeker een mobiele barbecue grill die perfect is voor jou. 5) Een geweldig cadeau! Als je iemand kent die graag buiten kookt, zou een mobiele barbecuegrill een uitstekend cadeau zijn.

calendar 17/02/2023
De gids voor het repareren van uw opblaasbare zwembad met een reparatieset

De gids voor het repareren van uw opblaasbare zwembad met een reparatieset

Als u een opblaasbaar zwembad hebt, vraagt u zich misschien af of er reparatiesets beschikbaar zijn om het zwembad te repareren als het lek raakt. Het antwoord is ja! Reparatiesets voor opblaasbare zwembaden zijn overal verkrijgbaar en kunnen worden gebruikt om de meest voorkomende soorten lekken te repareren. Er zijn twee hoofdtypen reparatiesets: die met lijm en die met vulcaniserend cement. Patch-kits zijn over het algemeen gemakkelijker te gebruiken, maar kits met vulcaniserend cement zorgen voor een meer permanente reparatie. Om een patch-kit te gebruiken, maakt u het gebied rond het lek schoon, brengt u de lijm aan en plaatst u de patch over het lek. Om een vulkaniserende cementkit te gebruiken, mengt u het cement volgens de instructies, brengt u het aan op het lek en drukt u vervolgens de pleister op het natte cement. Zodra de pleister op zijn plaats zit, houdt u hem een paar minuten op zijn plaats totdat het cement is uitgehard. Beide soorten reparatiesets worden geleverd met gedetailleerde instructies, dus lees deze zorgvuldig door voordat u met de reparatie begint. En onthoud: raadpleeg bij twijfel altijd een vakman!

calendar 17/02/2023
De hitte overwinnen: hoe u uw kinderen kunt vermaken met een bovengronds zwembad en een trampoline

De hitte overwinnen: hoe u uw kinderen kunt vermaken met een bovengronds zwembad en een trampoline

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een bovengronds zwembad en een trampoline in uw achtertuin. Niet alleen zullen uw kinderen zich urenlang vermaken, maar u zult ook genieten van eindeloze zomerdagen loungen bij het zwembad of een verfrissende duik nemen. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een bovengronds zwembad en trampoline: Uw kinderen vinden het heerlijk om buiten te zwemmen en op de trampoline te spelen. Ze krijgen veel beweging en frisse lucht, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze te veel aan de zon worden blootgesteld. Een bovengronds zwembad is een geweldige manier om af te koelen op warme zomerdagen. U kunt een duik nemen om de hitte te verslaan of ontspannen in de schaduw van het terras. Een bovengronds zwembad is minder duur dan een ingegraven zwembad, waardoor het een geweldige optie is voor gezinnen met een budget. Het is ook gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan een ingegraven zwembad. Een trampoline is een geweldige manier om uw kinderen actief te krijgen. Ze kunnen energie verbranden en tegelijkertijd plezier maken. Zorg wel voor toezicht als ze hem gebruiken. Met een bovengronds zwembad en een trampoline in uw achtertuin zullen uw kinderen (en volwassenen!) eindeloze uren plezier beleven. Dus versla de hitte deze zomer en vermaak uw gezin met een bovengronds zwembad en trampoline.

calendar 17/02/2023
Geheimen om uw grill het hele jaar door in topconditie te houden

Geheimen om uw grill het hele jaar door in topconditie te houden

Als u bent zoals de meeste mensen, denkt u waarschijnlijk alleen aan uw grill wanneer het warm weer is en u klaar bent om hem aan te steken voor een cookout. Maar als u wilt dat uw grill jarenlang meegaat, is het belangrijk om er het hele jaar door goed voor te zorgen. Hier zijn enkele tips om uw grill in topconditie te houden:  Maak hem na elk gebruik goed schoon. U moet uw grillroosters altijd schoonmaken na elk gebruik, maar grills vereisen een beetje extra zorg. Borstel de binnen- en buitenkant van het rooster met een sopje en een zachte borstel. Spoel grondig af en droog volledig af voordat u het opnieuw gebruikt. Controleer het regelmatig. Net als elk ander type grill, is het belangrijk om uw grill regelmatig te inspecteren. Controleer op barsten of chips in de buitenkant en zorg ervoor dat de binnenkant schoon en vrij van vuil is. Als u schade opmerkt, zorg er dan voor dat u onderdelen repareert of vervangt indien nodig. Bescherm hem tegen de elementen. Als u de grill niet gebruikt, bescherm hem dan tegen de elementen door hem overdekt op te bergen of er een stevige hoes overheen te leggen. Zo verlengt u de levensduur en blijft hij er jarenlang als nieuw uitzien.

calendar 17/02/2023
Hoe geeft u uw bovengrondse zwembad een stijlvolle dekverbetering?

Hoe geeft u uw bovengrondse zwembad een stijlvolle dekverbetering?

Als uw bovengrondse zwembad er wat slechter aan toe is, is het misschien tijd voor een nieuw dek. Een nieuw zwembaddek kan niet alleen het uiterlijk van uw zwembad verbeteren, maar ook waarde toevoegen aan uw huis. Hier zijn een paar redenen waarom u zou moeten overwegen uw zwembaddek te upgraden: Een nieuw zwembaddek maakt uw zwembad aantrekkelijker en uitnodigend. Als u van plan bent uw huis in de nabije toekomst te verkopen, kan een nieuw zwembaddek de waarde ervan verhogen. Een nieuw zwembaddek kan uw zwembad ook veiliger maken om te gebruiken. Als uw huidige dek oud en versleten is, kan het glad en gevaarlijk zijn. Een nieuw dek biedt u en uw gezin een veilig oppervlak om van het zwembad te genieten. Een nieuw zwembaddek kan ook de levensduur van uw zwembad verlengen. Als u een ouder bovengronds zwembad heeft, kan een nieuw dek helpen de liner te beschermen tegen schade door de zon en andere slijtage. Ten slotte kan een nieuw zwembaddek gewoon comfortabeler zijn om te gebruiken dan een oud dek. Als uw huidige dek is gemaakt van splinterig hout of ruw beton, zal een nieuw glad oppervlak veel aangenamer zijn om op te lopen (en in te zwemmen!).

calendar 16/02/2023