chevron-left chevron-right

Aquatural Quick Clear - Snel Helder set voor zwembad

Maak zwembadwater snel weer schoon en kristalhelder met de Aquatural Quick Clear Set.

Deze complete snel helder set bevat alle essentiële producten om groen, troebel of vervuild zwembad water snel weer hygienisch schoon en kraakhelder te krijgen en te houden. De set bevat:

 • Aquatural Eur-O-Choc snelwerkend chloor
 • Aquatural Crystal Clear
 • pH- Min Down
 • pH+ Plus Up
 • Aquatural Micro Floc
Artikelnummer: ACABP12
EAN: 5430002417905

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Met de Aquatural Quick Clear Set of in gewoon Nederlands 'Snel Helder Set' krijg je makkelijk en snel weer kraakhelder zwembad water. Deze set bevat alle producten die nodig zijn om een opblaasbaar of opbouwzwembad schoon en helder te krijgen. Of je probleem nu groen water, troebel water of algen is, met de Quick Clear set zorg je in een paar eenvoudige stappen binnen twee dagen voor schoon en prachtig helder water, zodat de kinderen, familie en vrienden zonder zorgen weer kunnen genieten van het zwemmen.

SCHOKBEHANDELING BIJ ALGEN EN TROEBEL OF GROEN WATER
Wil je jouw zwembadwater terug helder en schoon krijgen na een periode van geen onderhoud? Geef het water dan een schokbehandeling in 4 stappen:

 1. Controleer de pH-waarde met een test kit of test strips
 2. Voeg een flinke dosis Aquatural Snelwerkend Chloor toe (10 gram per m3)
 3. Aquatural Micro Floc toevoegen en 10 – 12 uur laten filteren
 4. Lang helder water behouden met Aquatural Crystal Clear (24 uur na schokbehandeling toevoegen)


SNELWERKEND CHLOOR GRANULAAT
Chloor is een antibacterieel zuiveringsmiddel dat gebruikt wordt om zwembad- en jacuzziwater te zuiveren en te ontsmetten, waardoor algen en bacteriën geen kans krijgen. Met het snelwerkend chloorgranulaat van Aquatural kan je zowel een schokbehandeling als regelmatig onderhoud uitvoeren. Het chloorgranulaat is snel oplossend, stabiel en kalkvrij, waardoor het geschikt is voor een schokbehandeling. Het heeft geen invloed op de pH-waarde en is bovendien kalkvrij.

MICRO FLOC VLOKMIDDEL
Aquatural Micro Floc is het ideale vlokmiddel om je zwembadwater helder en proper te maken. Het zorgt ervoor dat alle fijne, niet filterbare verontreinigingen samenvlokken tot grote vlokken die je gemakkelijk kunt verwijderen.

CRYSTAL CLEAR
Zorgt voor kraakhelder water en maakt troebel water binnen 15 tot 30 minuten kraakhelder. Voorkomt slijm aan randen en bacterie-ophopingen. Dosering: afhankelijk van de grote van het zwembad en de kwaliteit van het water. Doseer met kleine beetjes en wacht eerst 15 minuten om te zien of de helderheid van het water verbetert.

PH- MIN EN PH+ PLUS
Verlaagt of verhoogt de pH-waarde in het zwembad en dat is belangrijk om het water kraakhelder en hygiënisch schoon te houden.  Test de pH-waarde van het zwembadwater minstens één maal per week. Indien nodig de zuurtegraad (pH) op het ideale niveau brengen met Ph+ plus of Ph - min granulaat. Voor de juiste dosering op basis van de meting en de inhoud van het zwembad de aanwijzingen op de verpakking volgen. Aquatural pH- en pH+ heeft een granulaat-vorm (korrel), wat makkelijker doseert en veiliger in gebruik is dan vloeibare pH middelen.

 

De Aquatural Quick Clear Set (Snel Helder Set) bespaart tijd en geld, omdat je niet langer aparte producten hoeft te kopen om het zwembad water weer helder en schoon te krijgen. Bestel de Aquatural Quick Clear Set vandaag nog en geniet binnen twee dagen weer van  schoon en helder water in je zwembad.

INHOUD COMPLETE SNEL HELDER SET

 • 1 kg Aquatural Eur-O-Choc snelwerkend chloor granulaat (korrels)
 • 1 liter Aquatural Crystal Clear
 • 1 kg pH- Min / Down granulaat (korrels)
 • 1 kg pH+ Plus / Up granulaat (korrels)
 • 1 liter Aquatural Micro Floc
 

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkAquatural
MateriaalKunststof
KleurKleurloos
Aantal stuks1

Vaak samen gekocht

intex 29050
 4,95
Kokido 6-Delige Zwembad Onderhoudsset
-30% hot
Speciale prijs  22,95 Normale prijs  33,00
Kokido Delta 200 Accu Oplaadbare Robot Zwembadreiniger
-28% hot
Speciale prijs  199,99 Normale prijs  279,00
Bestway Flowclear AquaGlide Zwembadrobot
-20% hot
Speciale prijs  158,95 Normale prijs  199,00