chevron-left chevron-right

Aquatural All-in-One Pool Care Set voor helder zwembad water

Houd zwembadwater schoon en kristalhelder met de Aquatural All-in-One Pool Care Set.

Deze complete start set bevat alle essentiële onderhoudsproducten:

 • Aquatural Eur-O-Tabs langwerkende chloortabletten – 50 stuks
 • Aquatural Crystal Clear
 • Aquatural pH- Min Down
 • Aquatural pH+ Plus Up
 • Chloordispenser
 • Test strips - 50 stuks
Artikelnummer: ACABP11
EAN: 5430002417691

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Met de Aquatural All-in-One Pool Care Set heb je nooit meer zorgen over de waterkwaliteit van het zwembad. Deze set bevat alle producten die nodig zijn om een opblaasbaar of opbouwzwembad schoon en helder te houden, zodat de kinderen, familie en vrienden zonder zorgen kunnen genieten van het zwemmen.

MAKKELIJK IN GEBRUIK
De Aquatural All-in-One Pool Care Set is geschikt voor alle nieuwe als bestaande zwembaden en is gemakkelijk te gebruiken. Het bespaart tijd en geld, omdat je niet langer aparte producten hoeft te kopen voor het onderhoud van het zwembad en een perfecte waterkwaliteit. Bestel de Aquatural All-in-One Pool Care Set vandaag nog en geniet het hele zwemseizoen van schoon en helder water in je zwembad.

CRYSTAL CLEAR
Zorgt voor kraakhelder water en maakt troebel water binnen 15 tot 30 minuten kraakhelder. Voorkomt slijm aan randen en bacterie-ophopingen. Dosering: afhankelijk van de grote van het zwembad en de kwaliteit van het water. Doseer met kleine beetjes en wacht eerst 15 minuten om te zien of de helderheid van het water verbetert.

PH - MIN EN PH+ PLUS
Verlaagt of verhoogt de pH-waarde in het zwembad en dat is belangrijk om het water kraakhelder en hygiënisch schoon te houden.  Test de pH-waarde van het zwembadwater minstens één maal per week. Indien nodig de zuurtegraad (pH) op het ideale niveau brengen met Ph+ plus of Ph - min granulaat. Voor de juiste dosering op basis van de meting en de inhoud van het zwembad de aanwijzingen op de verpakking volgen. Aquatural pH- en pH+ heeft een granulaat-vorm (korrel), wat makkelijker doseert en veiliger in gebruik is dan vloeibare pH middelen.

LANGWERKENDE CHLOORTABLETTEN
Chloor is essentieel voor het onderhoud van een zwembad. Deze kleine chloortabletten van 20 gram zijn ideaal voor kleine en middelgrote zwembaden. Door de langzame oplossing in combinatie met het langwerkende chloor heb je na het toevoegen van de tabletjes gedurende 1 tot 2 weken geen omkijken meer naar het onderhoud van je zwembad.

CHLOORDISPENSER
Met de chloordispenser kunnen de chloortabletten op een veilige manier in het zwembad gedoseerd en geplaatst worden. 

3-IN-1 TESTSTRIPS
50 strips om de pH- en alkaline waarden en het vrije chloorgehalte van het water in je zwembad te meten.

De Aquatural onderhoudsset bespaart tijd en geld, omdat je niet langer aparte producten hoeft te kopen voor het onderhoud van het zwembad. Bestel de Aquatural All-in-One Pool Care Set vandaag nog en geniet het hele zwemseizoen van schoon en helder water in je zwembad.

INHOUD COMPLETE ALL-IN-ONE SET

 • 1 kg Aquatural Eur-O-Tabs langwerkende chloortabletten, 50 stuks
 • 1 liter Aquatural Crystal Clear
 • 1 kg Aquatural pH- granulaat
 • 1 kg Aquatural pH+ granulaat
 • 1 Chloordispenser
 • 50 Test strips

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkAquatural
Lengte (cm)28
Breedte (cm)28
Hoogte (cm)33
MateriaalKunststof
KleurMeerkleurig
Aantal stuks1