chevron-left chevron-right

Kokido Delta 200 Accu Oplaadbare Robot Zwembadreiniger

  • Aanbevolen voor zwembaden met een diameter tot 18 voet met een vuilinhoud van 4 liter
  • Looptijd: 90 minuten - oplaadtijd: 5 tot 6 uur
  • Stroomsnelheid: 71 liter / minuut of 18,8 gallon / minuut
  • Voltage: 7,4 volt, Batterij: 4.000 mAh
Artikelnummer: K14030
EAN: 0844268014030

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Een draadloze Delta 200 Accu oplaadbare robot zwembadreiniger met duurzame lithium-ionbatterij. Het snoerloos ontwerp elimineert handig de noodzaak van elektrische aansluiting en vervelende kabels in de buurt van het water.

Het hart van de geheel nieuwe Kokido Delta 200 is een krachtige motor, aangedreven door een lithium-ionbatterij die gedurende 90 minuten consistente reinigingsprestaties levert. Vergeleken met conventionele robots die worden beperkt door bedrade schakelkasten met niet-flexibele timers, is de Delta 200 oplaadbare zwembadreiniger eenvoudig te installeren en biedt een efficiënte schoonmaakervaring, waardoor u zowel tijd als energie bespaart! Deze reiniger is ontworpen voor gebruik in zowel bovengrondse als kleine ingegraven zwembaden met platte bodems en met elk type oppervlak, waaronder vinyl, polyester, beton en meer.

Intelligent "stop and go" -systeem
Stelt de robot automatisch in staat om te draaien bij contact met de zwembadwand

Lithiumbatterij
Hoogwaardige oplaadbare lithiumbatterij biedt immuniteit tegen geheugeneffecten, consistente prestaties en langere looptijd

De robot bevat alle montage-onderdelen, oplaadsnoer, 1 standaardfilter, 1 basis-ophaalkit en instructies om meteen aan de slag te gaan en is voorzien van magnetische schakelaar die afdicht om waterlekkage te voorkomen, verstelbaar voorwiel voor een geoptimaliseerd reinigingspad en knipperende LED-batterij-indicator wanneer de levensduur nog 10 minuten is.

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkKokido
MateriaalPVC
Aantal stuks1