chevron-left chevron-right

Tips en advies

Out at Home Blog

43-48 van 88 posts

Sorteer op:
7 redenen waarom bovengrondse zwembaden het perfecte zomerverblijf zijn

7 redenen waarom bovengrondse zwembaden het perfecte zomerverblijf zijn

Een van de beste dingen van de zomer is buiten kunnen genieten van het mooie weer. Als u op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om af te koelen en plezier te hebben in de zon, is een bovengronds zwembad de perfecte oplossing. Hier zijn slechts enkele redenen waarom bovengrondse zwembaden het perfecte zomerverblijf zijn: Ze zijn betaalbaar: Bovengrondse zwembaden zijn veel budgetvriendelijker dan ingegraven zwembaden, waardoor ze een geweldige optie zijn voor degenen die willen genieten van alle voordelen van een zwembad zonder de bank te breken. Ze zijn gemakkelijk te installeren: In tegenstelling tot ingegraven zwembaden, die vrij complex en tijdrovend kunnen zijn om te installeren, kunnen bovengrondse zwembaden meestal in slechts een paar uur worden opgezet. Dit maakt ze een geweldige optie voor degenen die willen om te genieten van hun zwembad zo snel mogelijk. Ze vereisen minder onderhoud: Bovengrondse zwembaden vereisen minder onderhoud dan ingegraven zwembaden, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw zwembad en minder aan het schoonmaken ervan.

calendar 11/02/2023
De ultieme gids voor het opzetten en genieten van uw eerste opblaasbare jacuzzi

De ultieme gids voor het opzetten en genieten van uw eerste opblaasbare jacuzzi

Als u erover denkt om te investeren in een opblaasbare jacuzzi, gefeliciteerd! U begint aan een reis vol ontspanning en luxe. In deze gids vertellen we u alles wat u moet weten om uw jacuzzi te installeren en van uw eerste ervaring te genieten. Eerst en vooral: waar plaatst u uw jacuzzi? Ideaal is een vlakke plek buiten in de buurt van een stopcontact. Zodra u de perfecte plek hebt gevonden, is het tijd om uw jacuzzi op te blazen. De meeste opblaasbare jacuzzi's worden geleverd met een luchtpomp, dus u hoeft de pomp alleen maar aan te sluiten en aan te zetten. Afhankelijk van de grootte van uw jacuzzi duurt het 10 minuten tot een uur om hem volledig op te blazen. Nu uw jacuzzi is opgeblazen en klaar is voor gebruik, is het tijd om hem met water te vullen. Gebruik een slang of een andere waterbron die de jacuzzi snel kan vullen - anders duurt het een eeuwigheid! Zodra het bad vol is, voeg je de gewenste hoeveelheid bubbels of jets toe, afhankelijk van de functies van je jacuzzi. Nu komt het leuke gedeelte: genieten van uw jacuzzi! Zorg ervoor dat u de watertemperatuur test voor u erin stapt, want te heet water kan gevaarlijk zijn. Zodra het water precies goed is, kunt u zich ontspannen! Geniet van de masserende werking van de jets en laat al uw stress wegsmelten.

calendar 10/02/2023
7 tips om de levensduur van uw bovengrondse zwembad te verlengen voor maximaal plezier

7 tips om de levensduur van uw bovengrondse zwembad te verlengen voor maximaal plezier

Als u een bovengronds zwembad bezit, wilt u er zoveel mogelijk plezier aan beleven. Hier zijn enkele tips om de levensduur van uw zwembad te verlengen en het er op zijn best uit te laten zien: 1. Houd uw zwembad afgedekt wanneer u het niet gebruikt. Dit beschermt het tegen de elementen en zorgt ervoor dat er geen vuil in het water komt. 2. Maak uw zwembad regelmatig schoon, door de vloer en wanden te stofzuigen en de liner te schrobben. Dit verwijdert vuil en viezigheid die zich na verloop van tijd kunnen ophopen en problemen kunnen veroorzaken. 3. Inspecteer uw zwembad regelmatig op tekenen van schade of lekkage. Als u een probleem vroegtijdig opmerkt, is het gemakkelijker te repareren en is de kans kleiner dat het grote schade veroorzaakt. 4. Zorg ervoor dat de pH-waarde van uw zwembadwater in evenwicht is. Een te hoge of te lage pH-waarde kan problemen veroorzaken met uw zwembadapparatuur en het zwemmen onaangenaam maken. 5. Voeg regelmatig chloor of andere ontsmettingsmiddelen toe aan uw zwembad om bacteriën te doden en het water schoon te houden. 6. Geef uw zwembad eenmaal per week een schokbehandeling om de kwaliteit en helderheid van het water te behouden. Shocken doodt algen en andere verontreinigingen die zich na verloop van tijd kunnen ophopen. 7. 7. Laat uw zwembad om de paar jaar leeglopen en vul het opnieuw om het water te verversen en eventuele afzettingen van de liner of wanden te verwijderen.

calendar 10/02/2023
De voordelen van een bovengronds zwembad: Waarom het een betere keuze is dan ingegraven zwembaden

De voordelen van een bovengronds zwembad: Waarom het een betere keuze is dan ingegraven zwembaden

Bent u op zoek naar een zwembad in uw achtertuin? Met zo veel opties voelt u zich misschien overweldigd door het besluitvormingsproces. In dit artikel gaan we na waarom een bovengronds zwembad voor u en uw gezin de beste keuze is. We bespreken de voordelen van dit soort zwembad ten opzichte van een ingegraven zwembad en geven enkele tips om het meeste uit uw nieuwe zwemplek te halen. Lees verder voor meer informatie!

calendar 10/02/2023
Laat de zomer beginnen: Zwemactiviteiten voor het hele gezin

Laat de zomer beginnen: Zwemactiviteiten voor het hele gezin

Maak optimaal gebruik van uw zwembad deze zomer door uw familie en vrienden samen te brengen voor een leuke dag vol zwembadactiviteiten elke weekend. Of u nu een jacuzzi, spa, kleine opblaasbare zwembad, of een grote bovengrondse zwembad heeft, Out at Home is hier om ervoor te zorgen dat u de perfecte producten heeft om uw zomer te beginnen! Van klassieke zwembadspellen voor kinderen en volwassenen tot wateraerobics voor een effectieve training, compleet met coole zwembadaccessoires om de ervaring naar het volgende niveau te brengen, u zult zeker genieten van het optimaal gebruik maken van uw zwembad. Vergeet niet om wat zwembadpicknicks te hebben om brandstof te krijgen en de energieniveaus hoog te houden. En als u zich avontuurlijk voelt, waarom dan geen zwembadfeest organiseren? Met de betrouwbare en snelle levering van Out at Home kunt u de perfecte producten vinden en zich voorbereiden op een spannende zomer van zwembadactiviteiten voor het hele gezin.

calendar 9/02/2023
Ontspannen in stijl: Alles wat u moet weten over de bekleding van uw opblaasbare hot tub.

Ontspannen in stijl: Alles wat u moet weten over de bekleding van uw opblaasbare hot tub.

Als je aan vlonders denkt, denk je misschien niet meteen aan je opblaasbare hot tub. Maar een terras bouwen rond je hot tub kan voor een luxueuzere en meer ontspannende ervaring zorgen. Het kan ook extra ruimte bieden voor opslag of andere buitenactiviteiten. In dit artikel geven we je een inleiding tot het bouwen van een terras rond je opblaasbare hot tub zodat je je perfecte buitenoase kan plannen. Het bouwen van een terras rond je hot tub heeft een paar belangrijke voordelen. Ten eerste kan het de look van je achtertuin verbeteren en het gevoel geven dat het een echte retraite is. Ten tweede biedt het extra ruimte voor bijvoorbeeld opslag of buitenmeubilair. En tot slot creëer je zo een meer private omgeving om van je hot tub te genieten. Als je overweegt een terras aan je huis toe te voegen, moet je met een paar dingen rekening houden. Ten eerste moet je beslissen over de grootte en de plaats van je terras. Het is belangrijk dat je voldoende ruimte laat rond de hot tub zodat je er gemakkelijk in en uit kan. Je moet ook rekening houden met zaken als privacy en of je al dan niet een trap of leuning wil. Zodra je een idee hebt van de grootte en de indeling van je terras, kan je beginnen met het plannen van de materialen en de details van het ontwerp. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor terrassen, dus het is belangrijk om iets te kiezen dat de stijl van uw huis en achtertuin aanvult. Bij het kiezen van materialen moet u ook rekening houden met zaken als onderhoud en duurzaamheid. Voor Voordelen van het verfraaien van uw opblaasbare hot tub

calendar 9/02/2023