chevron-left chevron-right

Bestway Pavillo Cool Dome 2 Tent 145 x 205 x 100 cm

  • Tweepersoons koepeltent
  • Ademend polyester
  • Hoge mate van waterdichtheid
  • Uitstekend ventilatiesysteem
  • Handig opbergvak
Artikelnummer: 68084
EAN: 6942138969719

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Als je een weekend in contact met de natuur wilt leven, is de meest praktische en economische oplossing ongetwijfeld de Bestway Pavillo Cool Dome 2 tent die je het maximale kan bieden in termen van veelzijdigheid zonder in te leveren op comfort. De tweepersoons koepeltent met een constructie van twee glasvezelstangen maakt 'm zeer praktisch en bruikbaar voor verschillende doeleinden.

Het voordeel van deze koepeltent wordt ongetwijfeld vertegenwoordigd door de lichtheid die het polyester biedt, waardoor de tent een totaalgewicht van slechts 1,56 kg heeft, en natuurlijk het installatiegemak aangezien hij zonder te veel moeite dankzij de haringen die voldoende weerstand bieden aan windstoten.

De tent is gemaakt van ademend polyester en met een hoge mate van waterdichtheid en een uitstekend ventilatiesysteem waardoor condensvorming binnenin wordt voorkomen. De tent is uitgerust met een handig binnenvak voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. De tent wordt geleverd met een handige draagtas en 8 haringen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
MateriaalTextiel
KleurBlauw
Aantal stuks1