chevron-left chevron-right

Interline zwembaden

Interline zwembaden
Sorteer op

3 producten

per pagina
Ø 490 x 132 cm Interline Doughboy Regent Staal Zwembad Set
-46% hot
Speciale prijs  1.899,00 Normale prijs  3.500,00
Ø 550 x 132 cm Interline Doughboy Regent Rond Staal Zwembad Set
New hot
-47% hot
Top Product
Speciale prijs  1.999,00 Normale prijs  3.800,00
Interline Graystone all-in-set Zwembad Ø 460 x 132 cm
Niet op voorraad
-29% hot
Speciale prijs  1.199,00 Normale prijs  1.699,00
Sorteer op

3 producten

per pagina
Interline zwembaden

Interline zwembaden

 

In het assortiment van Out at Home treft u diverse Interline zwembaden aan. Deze zwembaden zijn van goede kwaliteit. Hierdoor zijn de zwembaden van Interline geschikt voor iedereen die op zoek is naar een degelijk inbouwzwembad met een lange levensduur. Goed wateronderhoud en zwembad reiniging, is belangrijk.

De zwembaden zijn van sterk materiaal gemaakt en kunnen hierdoor goed worden ingebouwd. En ook bij het niet (laten) inbouwen van het zwembad heeft het geheel een goede uitstraling. De gegalvaniseerde wanden zijn roestvrij en daarom blijft het design van het bad naarmate de tijd vordert onveranderlijk. In onderstaand artikel leest u over de verschillende zwembaden en over de accessoires van Interline die het zwembad beschermen of producten die het bad een extra functionaliteit geven!

Interline zwembaden: het aanbod

Interline heeft een ruim aanbod van inbouwzwembaden. Deze zwembaden zijn te vinden in de webshop van Out at Home. De baden van Interline zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor heeft Interline de mogelijkheid om veel mensen op hun wensen te bedienen. Als u een klein zwembad zoekt, omdat bijvoorbeeld de ruimte daarom vraagt, dan kunt u terecht bij Interline. Zoekt u een inbouw zwembad van een ruimer formaat? Ook dan heeft Interline een aantal mogelijk geschikte baden voor u in het assortiment. De wanden van zwembaden van Interline zijn gemaakt van staal. Dit staal is roestvrij en met die reden is het mogelijk om het zwembad in te graven. Bij blootstelling aan de buitenlucht, zoals dat gebeurd wanneer er gekozen wordt om het zwembad niet in te graven, ontstaat er ook geen roest. Het staal van de inbouwzwembaden van Interline zorgt voor een stevige constructie en verhoogt de kwaliteit van de baden. Tegelijkertijd biedt de zachtere binnenwand van de baden een grote mate van comfort.

Interline zwembaden: accessoires

Interline heeft naast het aanbod van zwembaden ook een aantal accessoires in het aanbod opgenomen die het zwembad kunnen beschermen of er een extra functionaliteit aan toevoegen. Als voorbeeld zijn er de ondertapijten. Deze kunnen worden geplaatst op het oppervlak waar het zwembad komt te staan en vormen een extra laag tussen het zwembad en de ondergrond. De tapijten beschermen de onderkant van het zwembad extra goed tegen (scherpe) objecten die mogelijk schade toedoen aan het bad. De ondertapijten zijn er in verschillende maten, zodat elk zwembad een passend tapijt heeft. Door gebruik te maken van dit product treedt er minder snel slijtage op blijft de kwaliteit van het bad langer hoog!

Een ander innovatief product is de Interline Solar Curve Heater. Deze accessoire maakt het mogelijk om op duurzame wijze het badwater te verwarmen. De Solar Curve Heater gebruikt namelijk zonne-energie om water op te warmen. Perfect dus, om het Interline zwembad nóg aangenamer te maken!

Bestel jouw Interline zwembaden online bij Out at Home!

Je kan eenvoudig een keuze maken uit ons gamma aan Interline zwembaden. Als je niet goed weet welk zwembad het beste bij jou past, staan wij altijd klaar om je te helpen. Je kan ons steeds contacteren via ons contactformulier op de website.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost