chevron-left chevron-right

Overige zwembadonderdelen Bestway

Overige zwembadonderdelen Bestway
Sorteer op

1 item

per pagina
Bestway Verloopstuk - Adapter 32/38 mm
Sorteer op

1 item

per pagina
Overige zwembadonderdelen Bestway

Overige Zwembad Wisselstukken Bestway

Bestway heeft een zeer ruim aanbod aan wisselstukken. Zowat alles wat je nodig hebt voor een perfect functionerend zwembad, kun je hier vinden. Het zijn zowel grote als kleine onderdelen, en wanneer ze kwijt of kapot Jzijn, is het handig om ze te vervangen. Op die manier blijft jouw zwembad in topconditie!

Skimmers 

Een proper zwembad met helder water verkrijg je onder andere met een skimmer van Bestway. Het voert oppervlaktewater af naar de filterpomp en zuigt het grof vuil uit het zwembad. Hierdoor kan er extra goed gefilterd worden. Bestway heeft enkele skimmers in zijn aanbod. Je kan kiezen voor een skimmer net, zodat je zelf snel en gemakkelijk het vuil verwijdert. Je kan ook voor een automatische skimmer kiezen. Ze hangen vast aan de filterpomp zelf, en zorgen voor constant proper water.

Bekijk hier de cartridge filterpomp, zandfilterpomp en de dompelpomp

In- en uitlaten 

Natuurlijk heeft Bestway ook een inlaat en een uitlaat voor je zwembad. Met aansluitslangen worden ze verbonden met de filterpomp, zodat het grove vuil uit de pomp blijft. De in- en uitlaat maak je snel vast aan het zwembad zonder problemen. Vergeet ook de diameter van de aansluitslangen niet te controleren zodat je zeker de juiste maat koopt.

Andere wisselstukken 

Bestway heeft nog zovele andere wisselstukken beschikbaar, voor elk onderdeel van je zwembad. Zo zijn er verschillende sets van pinnen voor het zwembad af te sluiten, of slangen, adapters en ringen voor de filterpomp vervolledigen.

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost