chevron-left chevron-right

Kan ik het water van mijn zwembad ook zonder chloor behandelen?

Een zwembad zonder chloor is zeker mogelijk

Chloor is al jaar en dag een doeltreffende oplossing om water te ontsmetten. Maar steeds meer mensen worden overgevoelig aan chloor of krijgen last van chloorallergie. Vooral bij (jonge) kinderen zien we een stijging van het aantal gevallen. Typische klachten van chloorallergie zijn jeuk, rode huid, rode ogen en irritatie van de luchtwegen. Chloor is bovendien niet ongevaarlijk en moet met de nodige voorzichtigheid toegepast worden. En niet iedereen is fan van die typische chloorgeur!

Maar je kunt het water van je zwembad nu zonder chloor behandelen!

PoolSan

Met PoolSan biedt BSI een gebruiksklare oplossing om het water van je bovengrondse zwembad (tot 14.000 liter) of spa 100 % chloorvrij te behandelen. Zo ben je er zeker van dat het water volledig veilig en hygiënisch is, en dat zonder die typische chloorgeur. PoolSan is immers volledig geurloos. Het product heeft bovendien een uitvlokkende werking waardoor organische vervuiling makkelijk kan uitgefilterd worden. PoolSan zorgt voor aangenaam zwemwater dankzij de chloorvrije werkzame stof kopersulfaat pentahydraat die de groei van algen voorkomt. Het resultaat? Helder en hygiënisch water!

Start Set PoolSan

In de handige PoolSan Start Set vind je alle onderhoudsproducten die je nodig hebt om het water van je zwembad te behandelen zonder chloor.
De set bevat:
- PoolSan 250 ml handige doseerfles, gebruiksklaar
- Set teststrips (50 stuks) voor het bepalen en controleren van het kopergehalte (Cu), de alkaliniteit, actieve zuurstof en de pH
- Oxy Pool & Spa 1 kg, een chloorvrije ‘shockbehandeling’ die de organische waterverontreiniging vernietigt en zuurstof in het water brengt
- pH Up 1 l en pH Down 1 l, om de zuurtegraad van het water te verhogen of te verlagen