chevron-left chevron-right

De beste manier om verkoeling te zoeken bij hete temperaturen

calendar 1/05/2021

De beste manier om verkoeling te zoeken bij hete temperaturen

De beste manier om verkoeling te zoeken bij hete temperaturen

We houden van de zon en hete temperaturen, maar soms wordt het ons te heet en hebben we verkoeling nodig. We kunnen natuurlijk de zon vermijden en binnen zitten, maar zo kunnen we niet van het fijne weer genieten en dat is zonde. Er zijn genoeg manieren om af te koelen in je tuin, in deze blog vertel ik je dan ook wat de beste manier is om verkoeling te zoeken bij hete temperaturen.

Verkoeling in de tuin

Zorg dat je een fijn schaduwplekje creëert in je tuin, die ook comfortabel is. Er is vast ergens een plaats waar de zon niet helemaal komt, onder een boom bijvoorbeeld. Mocht je deze plek niet hebben, creeër hem dan door middel van een parasol of zonnescherm. Neem je tuinstoel mee en ontspan en verkoel op hetzelfde moment.

De beste manier om verkoeling te zoeken bij hete temperaturen 1

Waterpret

Verkoeling in het zwembad

Verkoeling via het water is misschien wel de fijnste manier om goed af te koelen. Dit kan op veel verschillende manieren en is in de meeste gevallen nog leuk ook. Zet bijvoorbeeld een zwembad op! Dit kan een klein zwembadje zijn waar je even snel in en uit kan springen voor een snel afkoel momentje, maar het kan ook een groter zwembad zijn waar je echt in kunt zwemmen. Kies een zwembad dat past bij je tuin en bij je wensen, zo zijn er al kleine zwembaden te koop voor nog geen 30 euro die je al volledig kunnen afkoelen bij hete temperaturen.

Buitendouche

Je kunt ook kiezen voor een buitendouche. Een solar buitendouche is een douche die werkt op zonne energie en je op deze manier van warm water voorziet. Geen zorgen, een solar buitendouche kan ook alleen koud water geven! Dit is ideaal voor als je snel op zoek bent naar verkoeling. Vanuit je tuinstoel wandelend naar de douche, de koude straal over je hoofd en weer terug zonder dat je handdoeken nodig hebt of de hele weg van douche naar buiten nat maakt, mocht je normaal gesproken binnen een koude douche pakken. Ideaal!

Glijbaan

Wanneer je afkoeling en plezier wilt combineren zou ik een waterglijbaan kiezen. Hoe leuk is het om de sliden over de gladde baan die bedekt is met koud water. Waterpret in combinatie met afkoelen, klinkt als een feest. De waterglijbaan blaas je snel op en je hoeft daarna alleen maar de tuinslang aan te sluiten.

Houd het hoofd koel

Warme temperaturen zijn heerlijk, maar het afkoelen is misschien nog wel lekkerder. Zorg dat je dit regelmatig doet wanneer het zo warm is. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk het gehele zwembad of waterpret assortiment op outathome.be. Tot snel!

Warme zomer. Zo houd je je huis en hoofd koel | OHRA