chevron-left chevron-right

Bestway Flowclear AquaSweeper Zwembadstofzuiger

  • Houdt het zwembadwater schoon
  • Voor zwembaden tot 650 cm
  • Te gebruiken met cartridgefilterpomp met minimale capaciteit (debiet) 3.785 l/u
  • Te gebruiken met zandfilterpomp met minimale capaciteit (debiet) 3.028 l/u
  • Incl. 7,5 meter slang en koppelstuk 32/38 mm
Artikelnummer: 58628
EAN: 6942138984378

Beschrijving

chevron-down chevron-up

De Bestway Flowclear AquaSweeper zwembadstofzuiger is een automatische reiniger voor bovengrondse zwembaden en een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor de verzorging van het zwembad.

Het gepatenteerde ontwerp van de AquaSweeper stofzuiger stelt je in staat het water het hele seizoen schoon en kristalhelder te houden en ontlast het filtratiesysteem van het zwembad.

De stofzuiger heeft een geïntegreerd voorfilter dat vuil, bladeren en zand dat zich op de bodem van het zwembad ophoopt, opvangt voordat ze het hoofdfilter bereiken, om de levensduur ervan te verlengen en verstopping te voorkomen. Met het clipsysteem aan de onderkant van de stofzuiger kun je de opvangbak gemakkelijk openen, verwijderen en hem schoonmaken.

De stofzuiger is voorzien van een drijver die, samen met de ballast op het uiteinde, een grotere wendbaarheid in het water garandeert en het glijden over de bodem en over de wanden van het zwembad vergemakkelijkt.

De AquaSweeper stofzuiger is heel gemakkelijk in gebruik, om het systeem te starten sluit je het gewoon aan op de filterpomp van het zwembad. De filterpomp moet minimaal een capaciteit (debiet) van 3.785 l/u hebben. Voor zandfilterpompen is de minimale capaciteit (debiet) 3.028 l/u. De stofzuiger is geschikt voor zwembaden met een lengte tot 650 cm.

De stofzuiger is snel en stil en wordt geleverd met een 7,5 meter lange flexibele slang, waarmee de verste delen van het zwembad kunnen worden bereikt en met een verloopstuk 32/38 mm.

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
MateriaalPVC
Aantal stuks1