chevron-left chevron-right

Bestway Flowclear AquaRover Zwembadrobot

  • Zelfstandige zwembadreinigingsrobot
  • Snoerloos
  • Oplaadbare lithiumbatterij met lange levensduur
  • Cyclusduur 90 minuten
  • Inclusief oplaadkabel
  • Inclusief koord met drijver om de robot te lokaliseren en op te halen
Artikelnummer: 58622
EAN: 6942138976564

Beschrijving

chevron-down chevron-up

De Bestway Flowclear AquaRover robot van Bestway neemt u de taak van het schoonmaken van uw zwembad uit handen, en houdt de bodem van het zwembad schoon terwijl u geniet van de zon bij het zwembad.

Geschikt voor zwembaden tot 45 m² en met een vlakke bodem:
– Ronde zwembaden met een diameter tot 732 cm of een totaal oppervlak van 45 m²
– Rechthoekige zwembaden met een lengte tot 956 cm of een totaal oppervlak van 43 m²

Deze zwembadrobot reinigt automatisch en efficiënt de bodem van het zwembad. Het is een formidabele robot, ontworpen met een draadloos ontwerp, zodat hij zich vrij over de bodem van het zwembad kan bewegen, dus zonder de dwang van de pomp voor het filter.

De robot wordt elektrisch aangedreven en heeft een lithiumbatterij die in 4 uur kan worden opgeladen, zodat hij 90 minuten autonoom kan werken. Hij is geschikt voor zowel bovengrondse als ingegraven zwembaden, zolang die maar een vlakke bodem hebben.

De beweging van de AquaRover-robot wordt bestuurd door een door water aangedreven propeller die zich aan de basis van de roterende kop bevindt. Dit systeem zuigt water aan uit het mondstuk aan de onderkant van de robot, gaat door de filterende zeef in het inwendige compartiment, en wordt dan door de stuwraket uitgestoten. De op die manier geproduceerde straal stuwt de robot vooruit en verzamelt tegelijkertijd zorgvuldig de onzuiverheden die zich op de bodem van de tank hebben opgehoopt en slaat ze op in het puincompartiment.

Het traject van de robot varieert naar gelang de rotatie van de kop, zodat hij het hele oppervlak van de zwembadbodem kan bestrijken; zodra de robot voor de wanden van het zwembad komt of grote obstakels tegenkomt, draaien de messen de mobiele kop, die automatisch weer in de andere richting zal starten.

De gepatenteerde richtstraalbediening van Bestway biedt een maximale reinigingsefficiëntie en de antislipwielen zorgen ervoor dat de robot niet per ongeluk omvalt. Super gemakkelijk te gebruiken, de robot hoeft alleen maar in water te worden gedompeld om de schoonmaakcyclus te starten, een ingebouwde sensor zal de robot automatisch activeren en uitschakelen wanneer het waterpeil te laag is om de motor te beschermen.

Het grote interne compartiment waarin de onzuiverheden worden opgeslagen heeft een volume van 4 liter, een voldoende capaciteit om het niet te hoeven legen tijdens de reinigingscyclus, bovendien is het filter van roestvrij staal, zodat het een maximale duurzaamheid garandeert. De ingebouwde sensor stopt de robot zodra hij uit het water is, zodat de motor niet oververhit raakt als het waterpeil zakt.

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkBestway
MateriaalPVC
Aantal stuks1