chevron-left chevron-right

Aquatural Full Experience Aroma & Wellness therapie voor spa, jacuzzi en bad

Het meest complete badzoutpakket met alle populaire aroma's van Aquatural. Dit badzoutpakket bevat een hoogwaardige mix van heilzame zouten die op ambachtelijke wijze zijn verwerkt. Maak uw bad, spa of jacuzzi-ervaring compleet met de heerlijke aromatherapiegeuren die in deze set zijn opgenomen. Het badzout is speciaal samengesteld voor gebruik in elk type bad, van een bad, hot tub tot een spa of jacuzzi. Het kwaliteitszout van Aquaturel, waaronder dood zeezout en Epsom zout, combineert de heilzame werking van zout met de voordelen van aromatherapie. 

Artikelnummer: ATST09
EAN: 5430002417424

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Alleen met deze set kun je er zeker van zijn dat je op elk gewenst moment kunt genieten van de gewenste geur op basis van je huidige stemming en de ontbrekende delen aanvult die je nodig hebt om je lichaam en geest te verfrissen. Voel je je moe en kun je even niet diep slapen? - Geen nood, geniet gewoon van Lavendal aromatherapie en je zult 's morgens al een groot verschil voelen. Of misschien wil je gewoon je ademhaling vergemakkelijken? Probeer de eucalyptus aroma en duik diep in je ademhaling aromatherapie in minuten. Wil je een romantische sfeer creëren voor jou en je geliefde? Giet rozengeurzout in uw spa en het zal een onvergetelijke date creëren zonder veel moeite te doen, alleen maar door meer tijd te geven om van een moment te genieten.

Het is geen geheim dat geuren een belangrijke rol spelen in ons leven en gevoelens, herinneringen, verlangens en dromen oproepen, maar heeft u er ooit aan gedacht dat geuren u kunnen helpen concentreren, ontspannen, energie geven of u onderdompelen in uw dromen. Wij creëren geuren om je mee te nemen naar waar je wilt zijn, om dat gevoel te ervaren dat je zo mist, of het nu de zonsondergang op de oceaan is, het geluid van het bos, de geur van de bloemen in het veld, of misschien is het gewoon een gebrek aan energie, een behoefte om je te concentreren, of misschien is het gewoon een behoefte om je immuniteit te wekken. Jij kiest. Wij creëren.

Aquatural set - Volledige ervaring bevat:

Eucalyptus
Munt
Lavendel
Roos
Citrus
Verbena
Bessen
Sinaasappel
Citroengras
Waterlelie

Hoe gebruikt u Aquatural badzout?

Voor een optimaal effect doet u ongeveer 100 g badzoutkristallen (⅓ van het potje) in uw bad, of een half potje in uw spa of jacuzzi. U kunt de sterkte naar wens aanpassen door meer of minder van het zout aan uw water toe te voegen.

Details
- 350 gram Aquatural geurende badzoutkristallen
- Verrijkt met Dode Zee- en Epsomzout
- Verpakt in een potje van 10 cm x 10 cm x 10 cm

Specificaties

chevron-down chevron-up
Merk Aquatural
Materiaal Natuurlijk
Kleur Meerkleurig
Aantal stuks 10

Vaak samen gekocht

Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet 4 - 6 personen
-46% hot
Speciale prijs  489,00 Normale prijs  899,00
Bestway Lay-Z-Spa Milan Airjet Plus incl. WiFi 4 - 6 persoon
-30% hot
Speciale prijs  525,00 Normale prijs  749,00
Bestway Limited Edition: Lay-Z-Spa Palma HydroJet Pro
New hot
-14% hot
Top Product
Speciale prijs  1.198,00 Normale prijs  1.399,00
Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs AirJet 4 - 6 persoon
-44% hot
Speciale prijs  499,00 Normale prijs  899,00
Bestway Lay-Z-Spa Miami Airjet 2 - 4 personen
-33% hot
Speciale prijs  399,00 Normale prijs  599,00