chevron-left chevron-right

Tips en advies

Out at Home Blog

73-78 des 80 publications

Trier par:
Compost

Compost

Compost verzamelen is een goed idee! Waarom? Als we compost maken, recycleren we materiaal, wat goed is voor het milieu. Compost is ook beter dan kunstmest als het erom gaat een voedingsrijke bodem voor planten te creëren. Composteren is gemakkelijk, goedkoop en kan door iedereen worden gedaan. In deze blog leg ik uit wat composteren is, welke voordelen het biedt en welke tips je moet volgen als je zelf wilt beginnen met composteren.

calendar 28/04/21
Een zwembad kiezen

Een zwembad kiezen

Op warme zomerdagen is een zwembad in de tuin onmisbaar. Natuurlijk kunt u ook naar een openbaar zwembad of een meer gaan, maar hoe fijn is het om direct vanuit huis een verkoelende duik te kunnen nemen. Tegenwoordig zijn er veel tuinzwembaden te koop, maar welke past het beste bij uw tuin? In deze blog vindt u informatie en tips over hoe u er een kunt vinden.

calendar 26/04/21
Vuurkorven en vuurschalen

Vuurkorven en vuurschalen

De zon gaat langzaam onder, de avond valt en je zit heerlijk in de tuin op een lente- of zomeravond. Iets dat het moment nog aangenamer kan maken is een fijn vuurtje, toch? Knisperend hout, de fijne geur en het warme licht van de vlammen. Je kunt natuurlijk een vuurtje stoken op de grond, maar beter en bovendien veiliger zou zijn om een vuurtje te maken in een vuurkorf in de tuin. Er zijn vele soorten vuurkorven te koop, maar welke moet je kiezen? In deze blog een aantal punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een vuurkorf.

calendar 21/04/21
Barbecue aanbod breidt uit!

Barbecue aanbod breidt uit!

Vanaf nu vind je bij Out at Home een verfijnd aanbod keramische barbecues, de Kamado BONO.Hiervoor hebben we een partnership afgesloten met Kamado BONO, een topproduct! Naast de barbecues zelf bieden we een uitgebreid aanbod toebehoren en accessoires voor de Kamado barbecues aan. Enerzijds hebben we een uitgebreid aanbod hulpmiddelen voor het bakken, grillen en roken van vlees, groenten en vis. Anderzijds is er een ruim aanbod met hoog kwalitatieve houtskool, aanmaakmiddelen en houtsnippers.

calendar 15/04/21