chevron-left chevron-right

Zwembaden

Out at Home Blog

1-6 des 7 publications

Page
Trier par:
Zwembad verwarming

Zwembad verwarming

Een koud zwembad in de tuin? Dat kan beter! Zeker in België en Nederland heb je graag een lekker warm zwembad waar je ook met slecht weer van kunt genieten. Daarom valt een goede zwembadverwarming zeker en vast niet te missen! Je hebt zeer veel verschillende keuzemogelijkheden, want er zijn een aantal systemen die je zwembad effectief verwarmen.

calendar 14/07/21
Koeling

Koeling

We houden van de zon en hoge temperaturen, maar soms wordt het ons te heet en hebben we verkoeling nodig. We kunnen natuurlijk de zon vermijden en binnen gaan zitten, maar zo kunnen we niet van het mooie weer genieten en dat is zonde. Er zijn genoeg manieren om af te koelen in je tuin of op je terras. In deze blog vertel ik je dan ook wat de beste manieren zijn om verkoeling te zoeken bij hoge temperaturen.

calendar 2/05/21
Een zwembad kiezen

Een zwembad kiezen

Op warme zomerdagen is een zwembad in de tuin onmisbaar. Natuurlijk kunt u ook naar een openbaar zwembad of een meer gaan, maar hoe fijn is het om direct vanuit huis een verkoelende duik te kunnen nemen. Tegenwoordig zijn er veel tuinzwembaden te koop, maar welke past het beste bij uw tuin? In deze blog vindt u informatie en tips over hoe u er een kunt vinden.

calendar 26/04/21
Page