chevron-left chevron-right

De leukste dingen om te doen in of op het water

calendar 5/05/21

De leukste dingen om te doen in of op het water

In het water kun je eindeloos veel dingen doen. Natuurlijk is baantjes zwemmen fijn, maar er zijn nog zoveel andere opties. Wat dacht je van watersport zoals suppen of een wedstrijdje kajakken met je vrienden? Geen zorgen, als je niet zo van sportieve activiteiten houdt, zijn er ook genoeg opties voor diegene die liever relaxen op het water.

Sport

SUP staat voor Stand Up Paddle en houdt in dat je staat op een soort surfplank, een SUP-board en jezelf voortbeweegt door te peddelen. Best inspannend, maar heel gaaf als je het eenmaal onder de knie hebt. Suppen is een leuke manier om de omgeving vanaf het water te verkennen, aangezien je er lange tochten mee kunt maken. Liever fan van iets meer snelheid? Je kunt ook gaan kajakken! Kajakken is geschikt voor een iets wilder parcour. Met een opblaasbare kajak kun je overal waar je wilt kajakken zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt, perfect voor op vakantie bijvoorbeeld.

De leukste dingen om te doen in of op het water 1

Spel

Het water is een goede omgeving voor spelletjes. Zo kun je tennissen en voetballen in het water of gewoon met een bal overgooien. Je kunt ook gaan volleyballen, via een opblaasbaar volleybalspel. Net even anders dan het standaard balspel en leuk voor de afwisseling! Ook is het leuk om onderwateravonturen meer dimensie te geven door te gaan snorkelen. Of ga op zoek naar meer waterpret op het land door te glijden over een waterglijbaan, want laten we eerlijk zijn, dat is voor volwassenen minstens zo leuk als voor de kids.

Ontspanning

Hou je toch meer van ontspannen? Er zijn veel luchtbedden verkrijgbaar voor op het water. Zo kun je van het water en de zon genieten zonder dat je moeite hoeft te doen om boven water te blijven. Zo zijn er lounge luchtbedden met zelfs ruimte voor je drankje en grotere luchtbedden om met z’n tweeën op te chillen. Hiernaast zijn er ook luchtbedden te koop waar je met al je vrienden op kunt zitten, bijvoorbeeld in de vorm van een flamingo. Beter wordt het niet! Want hoe leuk is het om met z’n allen op het water te ontspannen en te kletsen?

Check het assortiment

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven over wat je kunt doen op het water. Nieuwsgierig geworden naar meer? Wij van Out at Home hebben nog veel meer opties als het gaat om watersport en waterfun. We leveren binnen 1 tot 3 werkdagen, dus je kunt binnen no time gebruik maken van je nieuwe aankopen. Check snel hier om het assortiment te bekijken en laat je verrassen!