chevron-left chevron-right

5 redenen om een spa in de winter te gebruiken

calendar 2/12/21

5 redenen om een spa in de winter te gebruiken

Eén van de grootste voordelen van een opblaasbaar bubbelbad is dat je het kunt opbergen en gemakkelijk weer kunt opzetten wanneer het jou uitkomt. Maar wat als je een spa na de zomer niet wilt opbergen? Kun je in de winter een opblaasbare hottub ook gebruiken? Jazeker, en het is geweldig! Mensen maken al duizenden jaren gebruik van natuurlijke warmwaterbronnen in de wintermaanden en nu kun je hier zelf ook thuis van genieten. Met de Freeze Shield™ technologie als standaard bij alle nieuwe Bestway Lay-Z-Spa modellen, is het nu gemakkelijker dan ooit om het bubbelbad ook in de winter te gebruiken. Ook de unibody spa’s zijn geschikt voor gebruik tijdens de wintermaanden. Hier zijn 5 redenen waarvan wij denken dat je je spa ook in de winter wilt gebruiken.

1. Meer plezier dan in de zomer

Veel mensen geven aan dat een bubbelbad in het najaar en de winter veel aangenamer is dan in de zomer. Het contrast van de koele buitentemperatuur versus de warmte van het water van de spa en de stoom die in de lucht opstijgt, zorgen voor een ontspannende ervaring.

2. Gezondheidsvoordelen

Er zijn veel gezondheidsvoordelen verbonden aan het gebruik van bubbelbaden en die voordelen nemen in de winter zelfs toe. Niet alleen zijn hottubs geweldig voor rust en ontspanning, het water van 40° C en de heerlijke massagesystemen zijn ook ideaal voor winterse pijntjes en kwalen, het verbeteren van de bloedcirculatie en om verkoudheid te bestrijden.

3. Verbinding maken met buiten

In het najaar en de winter brengen we allemaal zo min mogelijk tijd buiten door, maar het gebruik van een spa geeft je de mogelijkheid om van de buitenlucht en het winterse landschap te genieten, terwijl je je onderdompelt in heerlijk warm water. Wie wil er nu niet in een bubbelbad zitten, omringt door een deken van sneeuw?

5 redenen om een spa in de winter te gebruiken 1

 

4. Verwarm je lichaam

Het is moeilijk om het gevoel van het vaak koud te hebben in de winter van je af te schudden. Jezelf onderdompelen in het luxueuze warme water van een hottub is een geweldige manier om je kerntemperatuur op te warmen en het algehele humeur te verbeteren. Nadat je uit de hottub komt, blijft je kerntemperatuur nog geruime tijd hoog, ook na de wandeling door de kou het huis weer in.

5. Uitstekende sociale omgeving

Gezellige ontmoetingen en feestjes zijn in de winter meestal beperkt tot binnen. Het houden van een hottub-feest in de winter is een goede manier om er een gedenkwaardig moment van te maken. Versier de omgeving met sfeervolle verlichting en je hebt er gegarandeerd een onvergetelijke herinnering erbij.

5 redenen om een spa in de winter te gebruiken 2