Over ons

OVER ONS

Wie zijn wij?

Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 15 jaar ervaring in online verkoop van ondermeer bovengrondse zwembaden en spa’s. Deze webwinkel outathome.be werd recent in het leven geroepen om naast de zwembaden ook andere producten aan te bieden voor het leukste buitenplezier.

Ons aanbod

Het aanbod is opgebouwd rond een aantal hoofdthema’s zoals water, vuur en tuin. Gaande van zwembaden en spa’s, tot barbecues en serres, U vindt het hier onmiddellijk uit voorraad leverbaar. In de toekomst zal dit nog verder worden uitgebreid. Mocht u bepaalde producten zoeken, of u vindt dat producten ontbreken in ons gamma, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kwaliteit en snelheid

Het draait allemaal om kwaliteit en snelheid, waarbij we elke levering zo snel mogelijk trachten bij u te krijgen. In normale omstandigheden ontvangt u alle bestellingen die u voor 12u plaatst, de volgende werkdag. Voor grote verzendingen via pallet transport leveren we binnen de 3 werkdagen. In uitzonderlijk drukke periodes kan dit licht oplopen maar we doen er alles aan om snel bij u te leveren. Onze klantendienst staat steeds klaar voor een vlotte opvolging van uw bestelling!

Eigen stockage

In tegenstelling tot aankopen via andere webwinkels komen bij OutAtHome alle producten uit ons eigen magazijn. U ontvangt dus geen talloze deelleveringen van diverse partijen voor één bestelling.

15 jaar ervaring

Reeds 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in online verkoop van ondermeer zwembaden en alles wat erbij hoort. U kan dus rekenen op jarenlange ervaring en deskundige selectie van producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Online en demo E-garden

Bestellen kan bij ons enkel online op de webshop, maar u kan onze producten ook bezichtigen in onze Demo Garden op volgend adres: Gustaaf Baertstraat 42, 8200 Brugge.