Origineel Trap idee Opbouw Zwembad

rond zwembad met hout er om heen

Origineel Trap idee Opbouw Zwembad

Op zoek naar een leuk trap idee voor rond je opbouw zwembad?

Als je op zoek bent naar een leuke en originele manier om je opbouw zwembad te voorzien van een trap en/of terras, dan helpen we op deze pagina graag een stap verder!

Hoe zou je het vinden om deze zomer een fantastisch én uniek uitziend bovengronds zwembad in uw eigen tuin te hebben? Zoals met alles, hangt de kwaliteit van het zwembad af van uw budget. Als je op warme dagen aan de zomerse hitte wilt ontsnappen, en je zwembad wil integreren in je tuin, dan kom je zelf al een heel eind om dit in elkaar te steken.

We beginnen met een heel eenvoudige versie die heel eenvoudig zelf te maken is en heel weinig technische kennis vereist. Ook de houtsoort speelt hier weinig rol, zelfs hout van palletten of afbraakhout is een optie.

Basic Terras rond opbouw zwembad
Eenvoudige basis constructie in hout rond Metal Frame zwembad van Intex

 

Dit is een ietwat complexer model waarvoor je al wat meer handigheid en ervaring met houtbewerking zal nodig hebben. Tenzij je natuurlijk een timmerman inschakelt die het werk voor je doet!

Houten trap voor Opbouw Zwembad
Complexere houten structuur met trap en klein terrasje in de hoogte naast opbouw zwembad

Hoe je het liever eenvoudig maar toch kwalitatief qua houtsoort en afwerking, dan kan onderstaande een leuke middenweg zijn voor een unieke zwembadtrap.

Rechte Houten Trap Zwembad
Idee voor een houten trap naar zwembad van Intex

 

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelwagen: