chevron-left chevron-right

Kinderzwembad

Kinderzwembad
Sorteer op

2 producten

per pagina
305 x 183 x 56 cm Bestway Familiezwembad Flora Jumbo
333 x 229 x 112 cm Intex Dinoland Play Center Zwembad
-18% hot
Speciale prijs  59,99 Normale prijs  72,95
Sorteer op

2 producten

per pagina
Kinderzwembad

Kinderzwembad

Kinderen ontdekken veel in een zwembad. Tijdens het zwemmen zijn ze bijna gewichtloos en voelen ze hun aardse lichaam nauwelijks meer. Ze drijven en kunnen zich verplaatsen zonder het risico te lopen om te vallen of zichzelf te verwonden. De vrijheid is groot. Hierdoor kunnen ze hun gewrichts- en spierflexibiliteit en hun motoriek ontwikkelen. Door te zwemmen kunnen kinderen hun bewegingen ook goed coördineren. Ze ontdekken hele nieuwe sensaties en worden zich bewust van hun lichaam. Out at Home biedt verschillende kinderzwembaden aan voor plezier en genot.

Wat zijn de criteria om een kinder​​zwembadje te kiezen dat geschikt is voor jonge kinderen?


Om het kinderzwembad van uw kinderen te kiezen, moet u rekening houden met verschillende criteria:

  • Grootte en diepte: Peuters krijgen best eerst een peuterbadje. Hierdoor kunnen ze zittend in het water spetteren. U kunt ook kiezen voor een groter en duurzamer kinderzwembad, waardoor er meer ruimte is voor bijvoorbeeld sport en spel.
  • Opblaasbaar of buisvormig: Opblaasbare kinderzwembaden zijn makkelijker te installeren en goedkoper.

Onderhoudsvoorwaarden: Als u een opblaasbaar kinder zwembadje overweegt, is het voldoende om het water regelmatig te reinigen en te onderhouden

Als het model dat u kiest meer apparatuur vereist, houd er dan rekening mee dat sommige zwembaden direct zijn uitgerust met een filtersysteem, een chloordiffusor, enz.

De voordelen van het kinderzwembad

Peddelen, zwemmen, spelen ... midden in de zomer is het moeilijk om de pret van water te weerstaan! Daarnaast biedt Out at Home vele voordelen van een kinderzwembadje. U kunt talloze spelletjes doen met u en uw kinderen. Bekijk het aanbod in zwembad speelgoed en zwembad speelgoed speciaal voor baby en peuter

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 30 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost