chevron-left chevron-right

Welke soorten hottubs zijn er?

Van opblaasbare hottubs tot unibody spa's


Als jij lekker wilt gaan genieten van je tuin dan is een spa echt iets voor jou. Een bubbelbad of hottub staat garant voor gezellige en ontspannen momenten met vrienden en familie. Het assortiment van Outathome.com bevat alleen maar spa's van de beste kwaliteit. Er zit altijd wel een hottub of bubbelbad tussen die bij jouw smaak en wensen past. Wil je dus een heerlijke spa kopen of ben je alleen op zoek naar onderhoudsproducten zoals filters? Zoek dan niet verder. Outathome.com heeft alles wat jij nodig hebt!

Soorten hottubs

Bij Outathome.com vind je verschillende soorten hottubs en bubbelbaden. De twee hoofdcategorieën zijn spa met een vaste kuip of een opblaasbare spa. De opblaasbare spa’s zijn niet allemaal even weerbestendig. Sommige van deze bubbelbaden zijn geschikt om het hele jaar door buiten te staan. Echter zijn er ook een aantal varianten die aan het begin van de herfst opgeborgen dienen te worden. Het hangt af van de frequentie waarop je het bubbelbad gebruikt welke je zal kiezen. Wil je regelmatig gebruik maken van je hottub in het najaar? Dan raden onze experts altijd een spa aan welke het gehele jaar te gebruiken is.

Opblaasbare spa kopen

Een opblaasbare spa is ontzettend makkelijk in gebruik. Ze zijn eenvoudig op te blazen en met alle gemak te verplaatsen. Zelfs een bubbelbad meenemen op vakantie is geen probleem. Zo creëer je je eigen luxe vakantie gevoel. Een opblaasbare spa is er in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo zijn er bubbelbaden van 2 tot 4 personen, maar er zijn ook modellen voor 5 tot 7 personen. De meeste opblaasbare spa’s zijn van de gerenommeerde merken Intex en Bestway. Intex maakt de PureSpa waar Bestway met de Lay-Z-Spa modellen hoge ogen gooit. Beide merken produceren bubbelbaden waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Unibody spa kopen

Een unibody spa is gemaakt van kunststof en wordt vaak, in tegenstelling tot een opblaasbare hottub, op een vaste plaats neergezet. Kunststof is een duurzaam materiaal en gaat ontzettend lang mee. Door het gewicht zal deze spa niet snel verplaatst worden en kan deze het hele jaar zonder problemen gebruikt worden. Een spa met een vaste kuip is wel een stukje duurder dan een opblaasbaar bubbelbad. Echter is het wel een stuk comfortabeler en heb je er veel langer plezier van. Als je de spa correct onderhoudt, dan kun je er jaren plezier van hebben.

Hottub kopen bij Outathome.com

Als je een spa wilt kopen, dan ben je bij Outathome.com op de juiste plek. Met 15 jaar ervaring is Outathome.com toch wel een van de meest betrouwbare verkopers van onder andere hottubs en bubbelbaden. Al onze experts zullen er voor zorgen om jou zo goed en zo professioneel mogelijk advies te geven en eu te ondersteunen in je zoektocht naar de juiste spa. Door ons brede assortiment is er altijd wel een spa te vinden die bij jouw wensen en budget past. Er wordt enkel uit voorraad geleverd dus je hoeft nooit lang te wachten tot jouw nieuwe bubbelbad wordt geleverd. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem eens een kijkje op onze website.