chevron-left chevron-right

Welke merken zwembaden verkopen jullie?

De 3 grootste merken zwembaden

Een zwembad kopen, geweldig toch? Je ziet het al helemaal voor je, hoe je zwembad er exact zal uitzien en op welke plaats het precies zal staan. Maar welke zwembad merken zijn er zoal en vooral, hoe kan ik het meest geschikte merk kiezen voor mijn zwembad? Er zijn heel veel merken die zwembaden aanbieden, elk met hun eigen modellen, soorten en typische eigenschappen. De grootste en beste merken zetten we hier op een rijtje, lees hieronder voor meer info over de merken. Bekijk dan ook direct de zwembadaccessoires om het nieuwe zwembad compleet te maken!

Intex zwembaden

Intex is veruit het grootste en bekendste van alle zwembad merken. Het heeft een enorm ruim aanbod aan allerlei soorten zwembaden, van speelse kinderzwembaden tot grote familiezwembaden. Er zijn opblaasbare en opzetzwembaden om uit te kiezen. Alle Intex zwembaden zijn makkelijk en snel op te zetten en af te breken. De gebruikte materialen zijn uiterst duurzaam en kwalitatief, zowel van de opblaasbare als van de opzetzwembaden. Intex heeft verschillende collecties van zwembaden. Zo zijn er zwembaden speciaal ontworpen om makkelijk en snel op te zetten, in minder dan tien minuten. Ook zijn er metalen en frame zwembaden, die extra stevigheid bieden. Alle zwembaden hebben een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Bestway zwembaden

Bestway behoort tot de top zwembad merken en heeft drie soorten zwembaden: opblaasbare, opzetzwembaden met een metalen structuur en zelfdragende opzetzwembaden met een opblaasrand. Allemaal zijn ze gemaakt van hoogtechnologisch materiaal, zodat je voor een scherpe prijs de beste kwaliteit krijgt. De Bestway zwembaden komen in sets waarbij meestal een filterpomp, een veiligheidsladder en een grond- of afdekzeil zijn inbegrepen. Ook zijn de zwembaden snel en helemaal niet moeilijk om in elkaar te zetten. Het aanbod van Bestway is groot en je kan kiezen tussen grote of kleine zwembaden gemaakt van zacht en extra stevig materiaal. Bestway behoort zeker tot de betere zwembad merken.

Interline zwembaden

Van alle aangeboden zwembad merken is Interline wellicht het minst bekende merk, echter biedt Interline een ruim aanbod aan zwembaden en accessoires. Wij hebben een beperkt aantal Interline zwembaden in het assortiment opgenomen omwille van de inbouw zwembaden. Ze bieden diverse, hoog kwalitatieve buitenzwembaden, zowel inbouw- als opbouwzwembaden. Er zijn prachtige houten zwembaden en extra stevige opzetzwembaden gemaakt van gegalvaniseerd metaal. Ze zijn beschikbaar in vele verschillende maten, kleuren en modellen. De zwembaden worden ook in sets geleverd waar een hele reeks aan accessoires en onderhoudsproducten zijn inbegrepen. Over het algemeen zijn de Interline zwembaden iets duurder, doordat ze extra duurzaam zijn, een lange levensduur hebben en natuurlijk pure luxe zijn!