chevron-left chevron-right

Ronde Spa

Ronde Spa
Sorteer op

1-15 van 25 producten

Pagina
per pagina
Bestway Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 5 - 7 personen
-34% hot
Speciale prijs  695,00 Normale prijs  1.049,00
Intex PureSpa Bubble Deluxe Greywood 4 persoons
-39% hot
Speciale prijs  548,00 Normale prijs  899,00
Intex PureSpa Bubble Massage 6 personen
-40% hot
Speciale prijs  599,00 Normale prijs  998,00
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Carbone 4 persoons - intex pure spa whirlpool
-30% hot
Speciale prijs  839,00 Normale prijs  1.195,00
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Carbone 6 persoons - WiFi
-31% hot
Speciale prijs  969,00 Normale prijs  1.395,00
Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet 2 - 4 personen
-35% hot
Speciale prijs  389,00 Normale prijs  599,00
Bestway Lay-Z-Spa Tahiti AirJet incl. LED 2 - 4 personen
-33% hot
Speciale prijs  399,00 Normale prijs  599,00
Bestway Lay-Z-Spa Bali AirJet incl. LED 2 - 4 persoon
-21% hot
Speciale prijs  549,00 Normale prijs  699,00
Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs AirJet 4 - 6 persoon
-44% hot
Speciale prijs  499,00 Normale prijs  899,00
Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet 4 - 6 personen
-46% hot
Speciale prijs  489,00 Normale prijs  899,00
Bestway Lay-Z-Spa St Moritz AirJet 5 - 7 personen
-27% hot
Speciale prijs  659,00 Normale prijs  899,00
Bestway Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus incl WiFi
-34% hot
Speciale prijs  588,99 Normale prijs  899,00
Bestway Lay-Z-Spa Paris AirJet incl LED verlichting
-34% hot
Speciale prijs  579,00 Normale prijs  879,00
Bestway Lay-Z-Spa Milan Airjet Plus incl. WiFi 4 - 6 persoon
-30% hot
Speciale prijs  525,00 Normale prijs  749,00
Intex PureSpa Bubble Deluxe  Greywood 6 persoons
-37% hot
Speciale prijs  598,00 Normale prijs  949,00
Sorteer op

1-15 van 25 producten

Pagina
per pagina
Ronde Spa

Ronde spa

Toen bubbelbaden voor het eerst populair werden, waren ronde spa's eigenlijk de meest voorkomende vorm. Maar sindsdien zijn ze enigszins uit de gratie geraakt. Vandaag de dag produceren veel fabrikanten voornamelijk vierkante spa's.

Toch kiezen nog zeer veel mensen voor een ronde kuip en u ziet ze vaak in films vanwege hun klassiek uiterlijk.

Bij Out at Home kunt u ronde spa’s in verschillende maten vinden. De ronde spa's in ons assortiment zijn met name opblaasbare spa's. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad bijstaan en helpen de juiste keuze te maken. Ook kun je in het assortiment handige toebehoren vinden, zoals spa waterbehandeling, spa reiniging en filtercartridges

Twijfelt u nog of een rond bubbelbad de beste optie is voor uw eigen spa in de tuin, dan zijn hier een paar voor- en nadelen van het ronde model.

Voordelen

Sociale ervaring

Een ronde spa geeft een gezellige, natuurlijke zitconfiguratie voor wanneer u en uw gezin willen genieten van een goed gesprek – een beetje zoals een ronde tafel waar u iedereen gemakkelijk kunt zien.

Traditionele esthetiek

Doordat ze de pioniers waren, brengen ronde bubbelbaden ongetwijfeld een huiselijke, traditionele sfeer in uw achtertuin.

Betaalbaarheid

Ronde spa’s hebben over het algemeen minder jets dan de vierkante variant. Dit zorgt niet alleen voor een minder krachtige en meer ontspannende ervaring, maar ook voor een lager prijskaartje. U kunt dus verwachten dat u iets minder betaalt voor een ronde spa in vergelijking met een vierkant model met vergelijkbare specificaties.

Materiaalkeuze

Het is mogelijk om ronde bubbelbaden te vinden die uit verschillende materialen zijn gemaakt. Het is daarentegen bijna onmogelijk om bijvoorbeeld een houten vierkante spa te vinden.

Whirlpool-therapie

In tegenstelling tot vierkante spa's, kunnen ronde spa’s dankzij hun ronde vorm een ​​uniek whirlpool-effect met hun jets creëren. Hiermee kunt u het warme water rond circuleren wat zorgt voor ontspanning op een manier die u niet kunt krijgen bij vierkante modellen.

Hottub modellen bij Out at Home

In ons assortiment vind je opblaasbare spa's van verschillende merken. Zo vind je Intex bubbelbaden, zoals de Intex Purespa Greywood Deluxe, waar je met maar liefst 6 personen in kunt zitten of de Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe. Dit zijn grote spa's met veel verschillende mogelijkheden. In het assortiment van Out at Home kun je ook opblaasbare zwembaden vinden. 

Ook als u op zoek bent naar een Bestway spa bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor de compacte Bestway Lay-Z-Spa Tahiti AirJet met LED verlichting of  kies voor een model met een luxeuze uitstraling, zoals Bestway Lay-Z-Spa Helsinki met Freeze Shield. Deze spa is voorzien van een mooi design met houtlook. Hierdoor heb je een spa met de uitstraling van een houtgestookte hottub.

Naar wat voor ronde spa u ook op zoek bent, bij Out at Home vindt u altijd wel een model dat aan uw wensen voldoet. Bekijkt ons aanbod spa & jacuzzi Keuze- en Koophulp. Twijfelt u of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

faq Faq

Meest gestelde vragen

Wie is Out at Home?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 15 jaar ervaring in online verkoop van onder meer bovengrondse zwembaden en spa’s.

Wat is de levertijd?
Is de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Kan ik een bestelling retourneren?
Meld een retour binnen 14 dagen aan op onze retourpagina. Het is belangrijk om het product onbeschadigd en in de originele staat terug te sturen, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

Lees alle veelgestelde vragen

blog Blogposts

Inspiratie

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

Lees meer over deze blogpost