chevron-left chevron-right

Kamado Bono IBT-6XS Digitale Thermometer 6 sondes

INKBIRD IBT-6XS is een slimme draadloze digitale thermometer waarmee u de temperatuur van het voedsel dat wordt gebarbecued, niet alleen op het apparaat zelf, maar ook op het scherm van uw smartphone of computer kunt volgen.
Artikelnummer: IBT-6XS
EAN: 4779039711633

Beschrijving

chevron-down chevron-up

U hoeft alleen het type maaltijd dat wordt gebarbecued te selecteren, de temperatuur te noteren en de thermometer geeft een melding zodra het eten klaar is. Deze functie is vooral handig wanneer barbecuen een lang proces is of bij koude buitentemperaturen, omdat u op deze manier niet bij de grill hoeft te staan ​​en de binnentemperatuur van het voedsel dat wordt gekookt in de gaten moet houden.

De thermometer maakt via Bluetooth verbinding met je telefoon. Thermometer IBT-6XS is uitgerust met een groot LED-display en zes roestvrijstalen sondes met bijzonder dikke kabels (5 sondes zijn ontworpen om de temperatuur van het voedsel te meten en 1 sonde is ontworpen om de temperatuur van het grilloppervlak te meten), 3 sondehouders , en een magneetrug waarmee de thermometer aan de metalen standaard van de grill kan worden bevestigd. De parameters van de thermometer kunnen op een smart-apparaat worden gecontroleerd bij het downloaden van een gratis app BBQ GO met een temperatuurgids, een optie waarmee de individuele temperatuur voor een maaltijd van uw voorkeur kan worden ingesteld met de ALARM-optie die is ingesteld om te waarschuwen voor een onverwachte temperatuurstijging , enz.

De thermometer wordt gevoed door een geïntegreerde lithiumbatterij, die kan worden opgeladen met behulp van een USB-interface, en kan tot 40-60 uur blijven werken. De werkafstand is maximaal 50 m. Het temperatuurbereik is 0-250 C, mogelijke temperatuur tolerantie is + -1 C. Menutaal: Engels. Voor het product geldt een garantieperiode van 12 maanden.

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkKamadoBono
MateriaalMetaal
KleurZwart
Aantal stuks1