chevron-left chevron-right

Tips en advies

Out at Home Blog

25-30 van 88 posts

Sorteer op:
Hoe laat je een bovengronds zwembad in 7 eenvoudige stappen leeglopen

Hoe laat je een bovengronds zwembad in 7 eenvoudige stappen leeglopen

Als u een bovengronds zwembad heeft, zult u het op een gegeven moment moeten laten leeglopen. Het leegpompen van een bovengronds zwembad is niet zo moeilijk als u misschien denkt. In dit artikel laten we u zien hoe u in eenvoudige stappen een bovengronds zwembad kunt laten leeglopen. Eerst moet u een plek vinden om het water af te voeren. U kunt een tuinslang of een dompelpomp gebruiken. Als u een tuinslang gebruikt, zorg er dan voor dat deze lang genoeg is om het afvoergebied te bereiken. Sluit vervolgens de slang aan op de uitlaatpoort van het zwembad en zet het water aan. U moet zien dat het waterniveau snel begint te dalen. Zodra het waterpeil aanzienlijk is gedaald, kunt u de slang verwijderen en het water afsluiten. Nu hoeft u alleen nog maar te wachten tot het zwembad helemaal leeg is. Dit kan enkele uren duren, afhankelijk van de grootte van uw zwembad. Zodra het zwembad leeg is, kunt u het schoonmaken en opnieuw vullen met vers water. Gefeliciteerd! U hebt uw bovengrondse zwembad nu met succes leeggemaakt!

calendar 20/02/2023
Ontspannen met een bovengronds zwembad: 5 eenvoudige manieren!

Ontspannen met een bovengronds zwembad: 5 eenvoudige manieren!

Als u een zwembad aan uw achtertuin wilt toevoegen zonder de bank te breken, is een bovengronds zwembad een geweldige optie! Bovengrondse zwembaden zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen een geweldige manier zijn om de hitte in de zomermaanden te verslaan. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een bovengronds zwembad. Ten eerste moet u beslissen over de grootte en vorm van het zwembad. Vervolgens moet u een locatie voor het zwembad kiezen en de grond dienovereenkomstig egaliseren. Ten slotte moet u een liner kiezen en alle benodigde apparatuur aanschaffen. Zodra u alle materialen hebt, is de installatie relatief eenvoudig. Eerst moet u het frame van het zwembad in elkaar zetten volgens de instructies. Vervolgens moet u de liner installeren en het zwembad met water vullen. Ten slotte moet u eventuele veiligheidsvoorzieningen installeren, zoals ladders of afdekkingen.

calendar 19/02/2023
Hoe creëer je een gezellige sfeer in je achtertuin?

Hoe creëer je een gezellige sfeer in je achtertuin?

We weten allemaal hoe belangrijk verlichting is bij het creëren van de perfecte sfeer. Maar hoe zit het wanneer u een gezellige sfeer in uw achtertuin wilt creëren? Verlichting kan een grote rol spelen bij het creëren van een warme en uitnodigende achtertuin. Hier volgen enkele tips voor het gebruik van verlichting om een gezellige sfeer in uw achtertuin te creëren: Gebruik strijklicht. Koordlampen zijn een geweldige manier om wat extra warmte toe te voegen aan uw achtertuin. U kunt ze om bomen, hekken of zelfs gewoon op de grond aanbrengen. Gebruik lantaarns. Lantaarns geven een zachter licht dan strijklicht en kunnen rond of zelfs in uw achtertuin worden geplaatst. Gebruik kaarsen. Kaarsen zijn een geweldige manier om uw achtertuin een romantisch tintje te geven. Zet ze op tafels, in lantaarns of zelfs op de grond. Zorg er wel voor dat u ze uitblaast voordat u naar bed gaat! Gebruik lampen op zonne-energie. Solar lampen worden steeds populairder omdat ze milieuvriendelijk zijn en geen stopcontact nodig hebben. U kunt ze overal in uw tuin plaatsen en overdag worden ze opgeladen, zodat ze 's avonds klaar zijn om te branden.

calendar 19/02/2023
Waarom moet u investeren in een zonneafdekking voor uw bovengronds zwembad?

Waarom moet u investeren in een zonneafdekking voor uw bovengronds zwembad?

Als u een bovengronds zwembad heeft, vraagt u zich misschien af of een solarafdekking de investering waard is. Hier zijn enkele voordelen van een solarafdekking voor uw bovengrondse zwembad: De warmte van de zon zal helpen om het water van uw zwembad warm te houden. Dit is vooral gunstig als u in een gebied met koelere temperaturen woont. Een zonnedek helpt de verdamping van uw zwembad te verminderen. Dit kan u geld besparen op uw waterrekening en helpt ook de chemicaliën in uw zwembad in balans te houden. Zonneafdekkingen kunnen het zwemseizoen verlengen door de warmte van de zon in het water vast te houden. Zonneafdekkingen bieden een extra beschermingslaag voor uw zwembad en houden vuil en afval buiten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen extra apparatuur of installatie. Plaats de solarafdekking gewoon op uw zwembad wanneer u het niet gebruikt en verwijder hem wanneer u wilt zwemmen.

calendar 18/02/2023
Keramische grills vs Gasgrills: Welke is de juiste keuze voor u?

Keramische grills vs Gasgrills: Welke is de juiste keuze voor u?

Als u overweegt een grill aan te schaffen, vraagt u zich misschien af of een keramische of een gasgrill de juiste keuze voor u is. Beide soorten grills hebben hun eigen unieke voordelen die ze ideaal maken voor verschillende situaties. Om u te helpen beslissen welk type grill geschikt is voor u, laten we de voor- en nadelen van elk type eens nader bekijken. Keramische grills staan bekend om hun gelijkmatige warmteverdeling en superieure warmtebehoud. Dit maakt ze ideaal voor koken op hoge temperaturen en voor langzame kookmethodes zoals roken en barbecueën. Keramische grills zijn ook zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen echter duurder zijn dan gasgrills en vereisen meer installatietijd. Gasgrills bieden gemak en flexibiliteit waar keramische grills niet aan kunnen tippen. Ze zijn gemakkelijk aan te steken en af te stellen, zodat u snel kunt beginnen met koken. Gasgrills bieden ook een groot temperatuurbereik, zodat u de perfecte instelling kunt vinden voor wat u ook kookt. En omdat ze minder brandstof verbruiken dan keramische grills, zijn ze op de lange termijn vaak voordeliger. Gasgrills houden de warmte echter niet zo goed vast als keramische grills, dus ze zijn niet ideaal voor langzame kookmethodes. Nu u de voor- en nadelen van elk type grill kent, kunt u beslissen welke de juiste keuze is voor uw behoeften. Als u een betaalbare grill wilt die gemakkelijk te gebruiken is en veel temperatuurregeling biedt, is een gasgrill een goede optie. Als

calendar 18/02/2023