chevron-left chevron-right

Op vakantie in eigen tuin met deze tips

calendar 24/04/2021

Op vakantie in eigen tuin met deze tips

Op vakantie in eigen tuin met deze tips

Thuisblijven tijdens de vakantie hoeft helemaal geen straf te zijn. Als de zon er is kan je op veel manier alsnog vakantie beleven in eigen tuin. Zeker met de volgende tips wordt vakantie in eigen tuin een feestje.

Creëer je eigen spa

Als ik denk aan vakantie, dan denk ik aan een spa. Heerlijk bubbelen in een bubbelbad, bijkomen in een hottub met een koud drankje of ontspannen in de sauna. Maar dit kan ook in je eigen tuin! Zo zijn er opblaasbare spa’s te koop die je in de zomermaanden in je tuin kan zetten, of spa’s met rug massage jets voor ultieme ontspanning. Ook zijn er hottubs die je het hele jaar kunt laten staan, zodat je er zelfs in de wintervakantie van kan genieten. Het maken van je eigen spa zorgt ervoor dat het net voelt alsof je op vakantie bent, maar dan in je eigen tuin. Check het aanbod op outathome.be, ze hebben alles als het gaat over het creëren van je eigen spa!

Elke dag buiten eten met een barbecue

Bij vakantie hoort lekker eten, maar vooral lekker eten terwijl je buiten bent. Je kunt dit gevoel elke dag gewoon ervaren door lekker te gaan barbecueën! Geniet van fijne hapjes van de barbecue terwijl je geniet van de warme zonnestralen. Dit kan bijvoorbeeld met een gasbarbecue of een keramische barbecue.

Mooie zomeravonden vieren met een kampvuur

Bij vakantie hoort ontspannen en ontspannen kan heel goed bij een kampvuur. Het geluid van knisperend hout brengt je zo'n beetje direct naar je vakantiebestemming, in je hoofd dan ;). Haal de vuurkorf of vuurschaal uit de schuur, verzamel hout en maak een mooi plekje waar je kunt ontspannen. Vuurtje aan, voetjes omhoog en een drankje erbij. Als dat geen vakantie in eigen tuin is, weet ik het ook niet meer.

Zwemmen in eigen tuin

Opbouw Zwembaden kopen? Uit voorraad leverbaar | Out at Home

Zwemmen hoort bij vakantie en aangezien ik denk dat je geen zee in je achtertuin hebt, moeten we het anders oplossen. Gelukkig zijn er zwembaden! Grote en kleine zwembaden voor de verkoeling die je net even nodig hebt tijdens de hete vakantiedagen. Opblaasbare of opbouw zwembaden, er is keuze genoeg en vast een optie beschikbaar die past bij je wensen en bij je tuin. Mocht je voortaan altijd vakantie willen vieren in eigen tuin, kun je ook een zwembad laten inbouwen. Op de webshop vind je alle opties als het gaat om zwembaden, neem snel een kijkje en laat je inspireren.

Hopelijk heb ik je wat tips kunnen geven om de zomer door te komen zonder op vakantie te gaan. Het hoeft niet moeilijk te zijn de vakantiesfeer in je eigen tuin te creëren, met een paar aanpassingen voelt het alsof je je waant in Spanje of Italië of waar jij dan ook maar wilt. Fijne vakantie!